Gezond ontbijt en lunch on the go


WORKSHOP

 


Gezond ontbijt en lunch "on the go”’s Ochtends moet het vaak snel gaan en ’s middags eet je meestal op je werkplek. Veel mensen nemen dan hun toevlucht tot een snelle boterham of gaan iets afhalen. Maar het kan ook anders! Een gezonde maaltijd hoeft niet veel tijd te kosten.


Tijdens deze infosessie laat voedingsdeskundige Leen je zien welke gezonde opties voor ontbijt en lunch niet veel tijd vragen, lekker zijn en makkelijk mee te nemen. Je krijgt een heleboel inspiratie en tips aangereikt die direct toepasbaar zijn. Ook recepten krijg je mee naar huis zodat je het geleerde meteen kan gaan toepassen.TRAINER

 

Leen Pairon


LEEN PAIRON


Voedingsdeskundige en mental coach
Leen is Voedingscoach en Mental Coach en inspireert en begeleidt mensen naar een gezonde energieke levensstijl. Vaak merkte zij dat veel mensen het lastig vinden om gezonde voeding te bereiden en te kopen.


Zelf houdt ze ervan om te experimenteren in de keuken en met gezonde ingrediënten lekkere maaltijden op tafel te zetten. Deze kennis deelt ze nu met anderen in workshops en online programma’s zodat gezond koken ook voor hen makkelijk wordt.