Gezond ontbijt en lunch on the go
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen


WORKSHOP

 


Gezond ontbijt en lunch "on the go”’s Ochtends moet het vaak snel gaan en ’s middags eet je meestal op je werkplek. Veel mensen nemen dan hun toevlucht tot een snelle boterham of gaan iets afhalen. Maar het kan ook anders! Een gezonde maaltijd hoeft niet veel tijd te kosten.


Tijdens deze infosessie laat voedingsdeskundige Leen je zien welke gezonde opties voor ontbijt en lunch niet veel tijd vragen, lekker zijn en makkelijk mee te nemen. Je krijgt een heleboel inspiratie en tips aangereikt die direct toepasbaar zijn. Ook recepten krijg je mee naar huis zodat je het geleerde meteen kan gaan toepassen.TRAINER

 

Leen Pairon


LEEN PAIRON


Voedingsdeskundige en mental coach
Leen is Voedingscoach en Mental Coach en inspireert en begeleidt mensen naar een gezonde energieke levensstijl. Vaak merkte zij dat veel mensen het lastig vinden om gezonde voeding te bereiden en te kopen.


Zelf houdt ze ervan om te experimenteren in de keuken en met gezonde ingrediënten lekkere maaltijden op tafel te zetten. Deze kennis deelt ze nu met anderen in workshops en online programma’s zodat gezond koken ook voor hen makkelijk wordt.


DIASPOOR


DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaanbegeleiding, workshops en HR consulting om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties en te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en consultants.


 
Leopoldstraat 8

2850 Boom


GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24


CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!Ondernemingsnummer:

0500 359 454 / 0732 580 523


Rekeningnr. (ING): BE 2737 7077 4387 73


We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.


Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring


Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2020 / Design © Fluistermedia


© Icons designed by Vectors Market from Flaticon