Leer jezelf en anderen beter te begrijpen door inzicht in typologie


WORKSHOP

 


Leer jezelf en anderen beter te begrijpen door inzicht in typologie


Waarom vind jij onderbrekingen en routinetaken zo vervelend, terwijl anderen dat juist wel leuk vinden? Waarom praat de ene voordat hij nadenkt en denkt de andere juist na alvorens iets te zeggen? Waarom heeft de ene stap-voor-stap instructies nodig, terwijl de andere alleen maar de grote lijnen nodig heeft? Waarom zoekt de ene naar algemene oplossingen, terwijl de andere alleen maar gelooft in individuele oplossingen? Waarom handelt de ene manager de zaken bij voorkeur snel af, terwijl de andere alle opties zo lang mogelijk wenst open te houden?

 

Dat komt natuurlijk omdat we allemaal verschillend zijn. Niemand is hetzelfde, maar zijn we echt totaal verschillend of is er een patroon te herkennen? In deze workshop over persoonlijkheidstypes, ook wel psychologische typen genaamd krijg je een inleiding tot deze boeiende materie.

 

Speelse introductie tot typologie met de bedoeling meer begrip te krijgen voor het anders zijn. Deze cursus is een echte aanrader omdat men meer inzicht krijgt in een hele hoop processen. Men herkent zaken uit het dagelijks leven en van op de werkvloer onder de collega’s.

 

PRAKTISCH


Wat krijg je mee: Powerpoint en werkboekje

Wat heb ik nodig: Oefeningen en interactie dus een ruim lokaal met mogelijkheid tot projectie powerpoint

Aantal deelnemers: maximum 20

Duur: 3 uurTRAINER

 

Loopbaancoach Sandra Bonny


SANDRA BONNY


Zaakvoerder Diaspoor & Loopbaancoach