Werkgerelateerde faalangst overwinnen


WORKSHOP

 


Werkgerelateerde faalangst overwinnen


Van faalangst hebben we al zeker gehoord, maar mensen die dit steeds ervaren kennen ze het best. Dat is juist dat vervelend stemmetje dat ons telkens probeert te overtuigen dat we niet goed genoeg zijn. Ook op de werkvloer komt dit heel vaak voor waardoor we onszelf de kans niet geven om te ontwikkelen, groeien en door te groeien op het werk.


Tijdens deze workshop krijgen we tips mee en maken we ons ervan bewust dat we procesmatig deze angst grotendeels kunnen wegwerken zodat we vol zelfvertrouwen die professionele uitdaging kunnen aangaan.


Tijdens deze workshop komen onderstaande topics aan bod:

  1. Heb je last van faalangst? Of is dit perfectionisme? Gaan deze twee gepaard met elkaar?
  2. Bewustwording
  3. Het veranderingsproces
  4. Innerlijke kritiek klein krijgen
  5. Krijg zelfvertrouwen
  6. Tips en meditatie tegen faalangst


Doelpubliek: iedereenPRAKTISCH


Aantal deelnemers: maximum 10


Duur: 4 uur


Vorm: vooral groepsbespreking met uitleg van bepaalde theorieën en praktische oefeningen


Wat is er inbegrepen: hand-outs, powerpoint


Wat heb je nodig: beamer, lokaal, stoelen en liefst in een iets groter lokaal zodat de praktische oefeningen en de korte meditatie kunnen plaatsvinden.TRAINER

 

Coach Yonka Yüruk


YONKA YÜRUK


Leerkracht, taalcoach, sollicitatiebegeleider


Hallo, ik ben Yonca. Welkom op deze website! Na jaren ervaring als bediende in de Sales en Logistiek had ik net zoals velen onder jullie niet het gevoel dat ik op mijn plaats zat.


Achteraf heb ik zelf loopbaanbegeleiding gedaan en kon ik besluiten dat ik met mijn persoonlijke talenten, karakter en vaardigheden als trainer en coach meer uit mezelf kon halen. Sindsdien geef ik dan ook (taal)lessen aan verschillende groepen en combineer ik dit nu met bedrijfsopleidingen en workshops. Het feit dat ik telkens ‘een brug’ vorm voor mensen op verschillende vlakken geeft me een boost waardoor ik ’s avonds laat nog heel energiek naar huis kom.


Het is jammer dat nog veel werknemers en ondernemers nog steeds problemen ervaren op het werk omwille van weinig aandacht aan welzijn op het werk, erkenning en door weinig besef van persoonlijke talenten. Daarom wil ik samen met jou oplossingen zoeken op persoonlijk en bedrijfsniveau.