Loopbaancoach Ann Berghmans

Home > Coach team > Ann Berghmans


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Ann Berghmans


ANN BERGHMANS

Hoi hoi,


Ik ben Ann en samen met jou wil ik werken aan een mooie toekomst! Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een job die me past. Hierbij heb ik leuke werkervaringen gehad maar ook op plaatsen gewerkt die totaal niet bij mijn persoonlijkheid passen. Dit met een burn-out als gevolg. Dankzij mijn burn-out ben ik terecht gekomen bij een loopbaancoach. Dat traject heeft me hier gebracht.


Ik zie mezelf als een empathisch en sociaal persoon die graag anderen verder helpt. Door mijn hoog-sensitiviteit voel ik anderen sneller aan. Ook jouw belevingen van een soms wel erg belastende zoektocht naar een mooie loopbaan is voor mij heel gekend. Daarnaast kan ik gelukkig ook putten uit mijn mooie ervaringen. Ik koester namelijk een passie voor reizen. De ervaringen daarbij hebben me al veel nuttige levenswijsheid en vreugde gebracht. Wat is er mooier dan dat alles ook ten dienste te stellen voor het geluk en succes van jou.

 

Ik wil me met veel plezier en begrip toewijden aan jouw zoektocht en groei. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en waarden. Kijken we in welke bedrijfscultuur jij past en wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn in jouw job.

 

Je wordt ontvangen met open armen. 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
gsm 0476 88 05 37 of tel. 059 86 08 51Provincie Antwerpen


Diaspoor Oud-Turnhout
Duifhuisstraat 12 bus 3, 2300 Turnhout


Diaspoor Turnhout
Rist 41, 2360 Oud Turnhout