Loopbaancoach Annelies Heijlen

Home > Coach team > Annelies Heijlen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Annelies Heijlen


ANNELIES HEIJLEN

 


Not that ordinary, dat kan ik je wel zeggen...  Mijn lievelings"kleur" is zwart, lievelingsdier een vleermuis.  Ik ben gék van Alice in Wonderland, Harry Potter en andere magische verhalen. Ik heb een haat-liefdeverhouding (jawel) met de maan. Indigokind, gevoelig en rebels, een tikkeltje eigenwijs, een oude ziel.  Mama van twee, partner van mijn soulmate,  vriendin van enkele wonderwijven. Ik kom tot rust in de keuken of als ik "een schoon bolleke wol" heb gevonden en een leuk projectje heb om te haken.


Als HSP'er heb ik al heel wat watertjes doorzwommen om te staan waar ik nu sta. Mijn parcours, in het kort: diploma in de A&O psychologie, jarenlange ervaring in HR en momenteel bezig met een postgraduaat in de psychotherapie aan de Educatieve Academie.


Persoonlijke verhalen van mensen boeien me mateloos, ik hou ervan om te luisteren en hen zo goed mogelijk te begeleiden in hun traject naar het zoeken van zingeving.  In het verleden zijn er personen die tegen mij hebben gezegd: "Annelies, het feit dat ik sta waar ik nu sta, heb ik aan jou te danken." En dan is mijn doel bereikt, daar doe ik het voor. Misschien hoor ik jouw verhaal wel snel en kunnen we samen zingeven aan jouw loopbaan?



LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
gsm 0476 88 05 37 of tel. 059 86 08 51



Provincie Antwerpen


Diaspoor Mechelen

Leopoldstraat 39, 2800 Mechelen


Regio Bonheiden, Rijmenam, Keerbergen, Schriek, Peulis,

Putte, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver


Diaspoor Rijmenam

Sleestraat 28 2820 Rijmenam


Oude Booischotsebaan 20, 2820 Rijmenam


Regio Bonheiden, Rijmenam, Keerbergen, Schriek,

Peulis, Putte, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver


Diaspoor Wilrijk

Albert Dickschenstraat 48


Regio Bonheiden, Rijmenam, Keerbergen, Schriek,

Peulis, Putte, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Wilrijk,

Mortsel, Berchem, Edegem