Loopbaancoach Annick Ceunen
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Annick Ceunen


ANNICK CEUNEN

 


annick@diaspoor.be‘Een boom laat zijn bladeren los, om krachtiger in het leven te staan.’


‘Loslaten’ wanneer het plaatje niet meer klopt en lukt, zodat er plek en ruimte vrij komt voor het nieuwe.’ Openstaan voor het nieuwe vraagt moed. Het geeft je de vrijheid om dingen te doen die echt belangrijk zijn voor jou. Maar vraagt een zekere verantwoordelijkheid van jezelf om de juiste keuzes te maken.


Als leerkracht liet ik mijn bladeren los, keek achterom zonder spijt, want gedurende 23 jaar had ik me ingezet om kinderen iets bij te leren, maar ook om ze zo goed mogelijk te begeleiden. De roeping emotioneel beschikbaar te zijn voor kinderen en jongeren werd gewekt, door met veel geduld te luisteren naar hen wat er gaande was en wat in hen leefde. Ik wou deze kwaliteit nog meer onthullen, door een uitdaging aan te gaan als hulpverlening. Na een éénjarige opleiding als kindercoach startte ik mijn eigen praktijk parallel lopend met een nieuwe opleiding als verliescounselor. Leren omgaan met verlies, op zoek gaan naar herstel en openstaan voor het nieuwe. Ik heb dit vervolledigd met een postgraduaat integratief psychotherapeut, naar volwassenen gericht. Nadien kreeg ik de mogelijkheid me aan te sluiten bij een huisartsenpraktijk.


In mijn praktijk kwamen er heel wat mensen over de vloer die zich niet meer gelukkig voelden in hun huidige job en op zoek waren naar een nieuwe uitdaging. Daarom koos ik voor loopbaanbegeleiding om me te voeden, ik had als boom nog wat méér meststoffen nodig. In mijn praktijk wil ik je een veilige plek, de nodige rust en geborgenheid bieden. De kunst van het luisteren, naar wat zich van binnen afspeelt in contact met jezelf en de omgeving is van zoveel waarde en betekenis. Samen met jou ga ik op zoek naar het vinden van antwoorden, die schuilen in jezelf en van talenten die je zullen versterken in je loopbaan. Ik help je in je groeiproces een zekere draagkracht ontwikkelen, zodat je zelfstandig en alleen verder kan in het ontdekken van een nieuwe job.


Door er te staan als een boom, werk je aan een fysiek en mentaal krachtig lichaam, waarmee je jouw weerbaarheid, balans en focus vergroot en jouw takken uitstrekt naar het nieuwe en onbekende.


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via annick@diaspoor.be

of tel. 0476 30 36 04Provincie Antwerpen

Diaspoor Duffel

Meertsveldstraat 59, 2570 Duffel


Diaspoor Kontich
Reepkenslei 1, 2550 Kontich


Diaspoor Sint-Katelijne-Waver
Kalkoenstraat 2A, 2860 Sint-Katelijne-Waver


Clemenceaustraat 76, 2860 Sint-Katelijne-Waver


Regio Duffel, Mechelen, Walem, Rumst, Reet, Kontich,

Lier, Lint, Hove,  Boechout, Edegem, Onze-Lieve-Vrouw-Waver,

Koningshooikt, Berlaar, Putte, Peulis, Bonheiden, Zemst, WillebroekDIASPOOR


Diaspoor Werk Met Zin staat voor een realistische kijk op de loopbaan. We geven loopbaanbegeleiding, workshops, HR consulting en een breed gamma aan coaching trajecten binnen bedrijven om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties te versterken.


Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn op het werk en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en trainers.


 
Leopoldstraat 8

2850 BoomGSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24


CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!Ondernemingsnummer:

0500 359 454 / 0732 580 523


Rekeningnr. (ING): BE69 3631 9068 6478 


We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.


Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring


Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2020 / Design © Fluistermedia


© Icons designed by Vectors Market from Flaticon