Loopbaancoach Anouk Mouton


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Anouk Mouton


ANOUK MOUTON

 


“Wat wil ik nu eigenlijk écht?”

 

Als jij je deze vraag stelt, dan ben je bij mij aan het goede adres. Want ik stelde me deze vraag ook. Meermaals.


Als introverte multipotential met duizend-en-een interesses heb ik een euh… interessant parcours afgelegd. Ik studeerde af als master in de taal- en letterkunde, vastberaden om journalist te worden. Boeiende verhalen lospeuteren, dát wou ik doen. Voor het gemak negeerde ik dat mediahuizen nauwelijks nog journalisten vast in dienst namen. Resultaat: ik begon aan een stoelendans van uiteenlopende jobs. In de privésector, het onderwijs en de ambtenarij. Ik heb het allemaal gezien.


Begin 2019 gaf ik mijn ontslag. Ik verdrong het al jaren, maar eigenlijk wist ik wel wat ik écht wou: zelfstandig worden.  


Na een jaar als freelance copywriter trok mijn innerlijke multipotential aan mijn mouw: “Ga je nu uitsluitend dit doen tot aan je pensioen?” Hmm. Goede vraag.


Want stiekem miste ik het contact met mensen en vond ik het jammer dat ik niks deed met mijn voorliefde voor psychologie en HR. En vooral: betekende ik als copywriter wel genoeg voor mijn medemens?


Toen viel de puzzel in elkaar.

Introverte luistervaardigheid + uitgebreide kennis arbeidsmarkt + anderen helpen in hun professionele zoektocht = loopbaanbegeleiding.


Ik volgde de opleiding tot loopbaancoach bij DIASPOOR en dacht bij mezelf: hier zit ik op mijn plaats. Bij DIASPOOR geen zweverig gedoe, geen vrijblijvende babbeltjes maar wetenschappelijk onderbouwde methodieken. Soms confronterend, altijd inzichtelijk. Bij zo’n loopbaancentrum wil ik werken.

 

Heb jij ook zo’n warrige loopbaan achter de rug en wil je duidelijkheid? Of doe je al heel je leven hetzelfde maar slaat de twijfel plots toe? Of iets daartussenin?

Tijd om te zoeken naar wat jou écht energie geeft.


Laten we eens vrijblijvend kennismaken, dan leg ik je haarfijn uit hoe ik je kan helpen.

 

Tot binnenkort!LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie Oost-Vlaanderen


Diaspoor Waasmunster

Kerkstraat 40, 9250 Waasmunster


Gentstraat 49, 9250 Waasmunster


Diaspoor Dendermonde
Prinskouterstraat 3, 9200 Dendermonde


Diaspoor Temse
Krijgsbaan 228, 9140 Temse


Regio Sint Gillis Waas, De Klinge, Kemzeke, Sint Pauwels,

Meerdonk, Melsele, Kallo, Beveren, Zwijndrecht, Kieldrecht,

Waasmunster, Sinaai, Belsele, Kruibeke, Vrasene, Nieuwkerken

en Moerbeke