Loopbaancoach Céline Cattoir


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Céline Cattoir


CÉLINE CATTOIR

 


Ik ben Céline, loopbaancoach, relaxatietherapeut en mama van 2 dochters.

Ik studeerde oorspronkelijk af als apotheker. Ik heb een zeer breed interesseveld en hou van uitdaging en afwisseling. Ik heb dan ook al een gevarieerde carrière achter de rug in verschillende functies en sectoren. Zo ontdekte ik langzaam maar zeker wat voor mij echt belangrijk is in mijn professioneel leven. De rode draad in alles wat ik doe: mensen helpen, het gevoel hebben iets te kunnen betekenen voor anderen. Dat is wat mij drijft en daar maak ik dan ook mijn professionele missie van.

Mama worden was voor mij, als hoogsensitieve persoon, een kantelpunt in mijn leven. Ik leerde mezelf beter kennen, zowel mijn sterktes als mijn valkuilen. Ik schoolde me bij tot postpartumconsulent, kinderwensconsulent, relaxatietherapeut en loopbaancoach. Ik heb nu alle stukjes van de puzzel in handen om dagelijks mijn passie te kunnen volgen: mensen vooruit helpen in het leven, hen sterker in hun schoenen helpen staan.

Authenticiteit, eerlijkheid, rechtvaardigheid en mildheid, draag ik hoog in het vaandel. Leuke weetjes: ik hou van verse lakens, wolken, roze drankjes, de zee, slow coffee, zingen en het gespin van een kat. Ik ben minder fan van files, lawaai, schone schijn, geitenkaas (maar echt, hoe?!), de tandarts en muggen.

 

Ik luister graag naar jouw verhaal, help je inzichten te verwerven en zet samen met jou stappen in de goede richting. Wees welkom!

 

 LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie Oost-Vlaanderen


Diaspoor Gent
Fritz De Beulestraat 30, 9000 Gent


Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent


Regio Gent, Mariakerke, Drongen, Wondelgem,

Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk,

Sint-Kruis-Winkel, Gentbrugge, Ledeberg, Afsnee,

Sint-Denijs-Westrem en Zwijnaarde