Loopbaancoach Darinka De Vriese


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Darinka De Vriese


DARINKA DE VRIESE

Je bent op je best, als je bent wie je bent.


En je kan alleen jezelf zijn, als je gelukkig bent op alle mogelijke vlakken in je omgeving. Werk speelt daar zeker een belangrijke factor in. Maar hoe ga je zelf om met je kwaliteiten? Maar evengoed, hoe ga je om met je minder goede kanten? Want hoe mooi ons karakter ook is, we hebben allemaal karakter eigenschappen waaraan we willen en kunnen werken. En bovendien… hoe implementeer je jouw eigenschappen in de omgang met je collega’s en leidinggevende? Of ben je misschien leidinggevend, en wil je beter leren communiceren met je werknemers?

 

Via loopbaanbegeleiding kan je op zoek gaan naar jezelf, naar je kwaliteiten, je sociale allergieën, en zoveel meer. Graag begeleid ik jou in dit proces en behandel ik jouw vraag om samen tot een uitkomst te komen. Want dat is loopbaanbegeleiding, samen werken aan jouw persoonlijk ontwikkelingsplan.

 

Eveneens ben ik actief als stress en burn-out coach, en kan ik jou begeleiden om terug actief deel te nemen aan de maatschappij na een burn-out. Ik weet uit eigen ervaring, hoe het voelt als je energievoorraad op is. Het overvalt je, en plots kan je niet meer functioneren. Een dokter kan je zeker helpen, maar geeft je niet de nodige tools om terug zelf aan de slag te kunnen gaan. En dat is net wat ik voor jou kan betekenen, samen (kleine) stapjes vooruit zetten tot herstel.

 

Nog niet overtuigd? Laat me mezelf even aan je voorstellen. Mijn naam is Darinka De Vriese, getrouwd en mama van een dochter (en 4 katten, want ook dat zijn mijn kindjes). Met mijn gezin woon ik in Brecht en ik ben als freelancer aan het werk. Enerzijds als coach om jou te ondersteunen, maar ook in de administratieve wereld ben ik als freelancer actief. Daar ondersteun ik diverse bedrijven met allerhande administratieve taken.

 

Gedurende enkele jaren ben ik zelf op zoek geweest, naar wie ik ben en wat ik wil. Een proces waar ik toen alleen ben doorgegaan, maar het had zo fijn geweest om dit samen met een coach te doorstaan. Want het was een proces van vallen en opstaan. Ondertussen weet ik wat ik wil, en dat is mensen helpen. En waar elders kan dit beter dan bij de begeleiding van individuen bij hun loopbaan? Want wees nu eens eerlijk… het grootste deel van ons leven zijn we aan het werk in deze maatschappij. Dus waarom maken we daar geen fijne ervaring van?

 

Wil je graag meer weten? Maak vrijblijvend een gesprek en ik beantwoord al jouw vragen. Tot snel!

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie Antwerpen


Diaspoor Borgerhout

Langstraat 102, 2140 Borgerhout

Turnhoutsebaan, 2140 139 Borgerhout


Regio Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne,

Wilrijk, Merksem


Diaspoor Brecht

Händellaan 4, 2960 Brecht

Vaartdijk 11A, 2960 Brecht


Regio Antwerpen Noord, Brecht, Schoten, Brasschaat,

Sint-Job, Sint-Lenaerts, Schilde, Wuustwezel,

Rijkevorsel, Hoogstraten, Schilde Turnhout, Meer


Diaspoor Herentals
Atealaan 34, 2200 Herentals


Diaspoor Kontich

Prins Boudewijnlaan 24, 2550 Kontich


Regio Antwerpen, Berchem, Wilrijk, Wommelgem,

Wijnegem, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich


Diaspoor Merksem
Bredabaan 960, 2170 Merksem


Regio Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne,

Wilrijk, Merksem


Diaspoor Schoten

Brechtsebaan 30 Schoten 2900


Diaspoor Sint-Job-In't-Goor

Canadalaan 49, 2960 Sint-Job-In't-Goor


Regio Antwerpen Noord, Brecht, Schoten, Brasschaat,

Sint-Job, Sint-Lenaerts, Schilde, Wuustwezel,

Rijkevorsel, Hoogstraten, Schilde Turnhout, Meer