Loopbaancoach Ellen Cloots

Home > Coach team > Ellen Cloots


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Ellen Cloots


ELLEN CLOOTS

Hoi!

Ik ben Ellen, loopbaanbegeleider bij Diaspoor en equicoach.


Ik wist al vroeg dat ik iets rond pscyhologie wilde gaan verder studeren. Toen ik aan de KUL begon, was dit met de intentie om klinische psychologie te gaan volgen. Echter zowel tijdens mijn opleiding als in mijn omgeving en tijdens mijn werk als jobstudent kwam ik regelmatig in contact met mensen die niet tevreden waren in hun werkomgeving, met hun takenpakket, met hun collega’s, hun leidinggevende, enzovoort. Verbaasd door de impact die een ontevredenheid over de job kan hebben op iemand zijn privésituatie en algemeen welzijn, heb ik toch heb gekozen voor arbeids- en organisatiepsychologie als afstudeerrichting.


Na een eerste stage binnen de rekrutering en een intensieve eindstage binnen vorming, training en opleiding ben ik gelijk als zelfstandig coach gestart. Ik ben teambuildings en workshops over assertiveit, leiderschap en verbindende communicatie beginnen uitwerken en geven. Hierin werkte ik vooral in groep met mensen, maar miste het een-op-een contact. Dit maakte oa dat ik ervoor heb gekozen om loopbaanbegeleiding te geven.


Merk je zelf ook dat je met weinig energie thuis komt na je werk? Of strubbelingen op de werkvloer met collega’s/ leidinggevenden? Of is het een algemeen gevoel van ontevredenheid dat je niet kan thuisbrengen? Of wil je gewoon eens kijken welke andere mogelijkheden er nog zijn?


Laten we samen gaan kijken wat er net speelt en wat je hieraan kan doen!
Zo heb je meer energie over voor bv. je gezinsleven, vrienden, sporten, …


Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen. Het zal niet enkel jouw levenskwaliteit verbeteren, maar ook die van je omgeving.

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
gsm 0476 88 05 37 of tel. 059 86 08 51Provincie Antwerpen


Loopbaanbegeleiding Diaspoor Kapellen
Scheidreef 12, 2950 Kapellen
Hoevensebaan 152, 2950 Kapellen


Loopbaanbegeleiding Diaspoor Stabroek
Hoge weg 129, 2940 Stabroek


Regio Kapellen, Brasschaat, Kalmthout, Putte, Stabroek,

Hoevenen, Zandvliet, Berendrecht, Ekeren, Wuustwezel