Loopbaancoach Ellen Plasschaert
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Ellen Plasschaert


ELLEN PLASSCHAERT

 


ellen.plasschaert@diaspoor.beAls klinisch en gezondheidspsychologe, word ik vaak geconfronteerd met cliënten die vragen of twijfels hebben bij hun huidige of toekomstige loopbaan. Daarom bied ik in mijn praktijk, naast psychotherapie, ook loopbaancoaching aan.


Tijdens een loopbaantraject gaan we samen op pad en creëren we tijd en ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei. We verhelderen jouw krachten, talenten en interesses en trachten een match te zoeken met wat jij belangrijk vindt in jouw (toekomstige) werkcontext. Evenwicht tussen werken en leven wordt niet vergeten binnen dit hele proces. Wanneer we onderweg moeilijkheden, vragen of mogelijke valkuilen tegenkomen, pikken we hier op in. Aan het eind van jouw loopbaantraject heb je heel wat tips en handvaten ‘op maat’! Elke begeleiding eindigt immers met een persoonlijk ontwikkelingsplan en/of actieplan om jouw loopbaan vorm te geven.


Van harte welkom in mijn praktijk. Bel of mail me gerust, mocht je nog vragen hebben.LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via ellen.plasschaert@diaspoor.be

Of tel. 0499 21 60 14Brussel


Diaspoor Vilvoorde

D’aubremestraat 30, 1800 Vilvoorde


DIASPOOR


DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaanbegeleiding, trainingen en HR consulting om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties en te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en consultants.


 
Turnhoutsebaan 37

2140 Antwerpen


GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24


CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!Ondernemingsnummer: 0500 359 454


Rekeningnr. (ING): BE 2737 7077 4387 73


We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.


Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring


Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2019 / Design © Fluistermedia


© Icons designed by Vectors Market from Flaticon