Loopbaancoach Ellen Van Nooten

Home > Coach team >Ellen Van Nooten


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Ellen Van Nooten


ELLEN VAN NOOTEN

Ik ben Ellen, dol op reizen, zingen, muziek, dansen en sport, cultuur, creatief bezig zijn, mijn kinderen en mijn kat Sushi (en ook op het gerecht sushi ;-)) . Waar ik professioneel veel voldoening uit haal, is mensen helpen en in beweging brengen wat vaststeekt: op jobvlak als loopbaancoach bij Diaspoor en daarnaast op individueel psychologisch, relationeel en seksueel vlak als systeemtherapeut, relatietherapeut en seksuoloog. . De meer methodische en oplossingsgerichte aanpak van de jobcoaching bieden een mooie afwisseling naast het therapeutisch werken in de breedte en de diepte.

 

Een job is een te groot en belangrijk stuk van ons leven om ons er niet optimaal te voelen. Vaak echter voelen we ons (tijdelijk of langdurig) niet gewaardeerd of begrepen, niet gemotiveerd of uitgedaagd, gestresseerd en gespannen, ontevreden of zelfs doodongelukkig, MAAR,…. en dan volgt de lijst met alle rationele tegenargumenten waarmee we al onze twijfels en gevoelsmatige weerstanden wegwuiven: zoals bijv. "mijn werk is toch vertrouwd en vlakbij", “het is toch maar 1 lastige collega/leidinggevende”, “t is niet optimaal, maar het betaalt de rekeningen”, “het is nergens ideaal”, “er zijn mensen die het nog veel slechter hebben”, “ik focus mij wel wat meer op mijn andere levensdomeinen”,...


Verandering is moeilijk en gaat meestal gepaard met een berg weerstanden en twijfels: wil ik het wel echt? Misschien wel, maar hoe en waar begin ik? Heb ik er de energie, durf en capaciteiten wel voor? Hierbij stilstaan is vaak moeilijker dan gewoon blijven doorgaan, maar “old keys won t open new doors” en het goede nieuws is dat je er niet alleen voor staat ! Als coach bij Diaspoor heb ik een kwaliteitsvolle opleiding en schat aan methodieken en tools meegekregen om jou op werkvlak helemaal in kaart te brengen en jou hier stap voor stap en op maat in te begeleiden om zo inzichten te verwerven waardoor je bewuste, gerichte en realistische loopbaankeuzes kan maken die het dichtst bij jouw kern en unieke persoonlijkheid aanleunen.


Niets te verliezen, toch?!

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
gsm 0476 88 05 37 of tel. 059 86 08 51Provincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Aarschot

Demervallei 1, 3200 Aarschot