Loopbaancoach Ellen van Opstal
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Ellen van Opstal


ELLEN VAN OPSTAL

 


ellen@diaspoor.be


Na een jarenlange werkervaring in de fitnesssector merkte ik dat ik meer wou dan alleen maar mensen te begeleiden op het gebied van sport en gezondheid. Door de vele sociale contacten viel het me immers op dat veel mensen worstelen met problemen op de werkvloer door stress, een hoge werkdruk, geen goede work-lifebalance, conflicten… en dat dit ook veel impact heeft op de gezondheid en het algemeen welzijn.

 

Door zelf loopbaanbegeleiding te volgen, heb ik veel nieuwe inzichten gekregen en daardoor heb ik er ook heel bewust voor gekozen om mijn carrière een andere wending te geven door als zelfstandige te gaan werken. Ik hou ervan om mensen te helpen, een luisterend oor te bieden en het beste in zichzelf naar boven te halen en ben daarom ook de opleiding tot loopbaanbegeleider gaan volgen. Dit combineer ik nu samen met sport- en gezondheidscoaching.

 

Ik zie het vooral als mijn taak als loopbaanbegeleider om jou zoveel mogelijk te ondersteunen in het zelf naar boven halen van inzichten en kennis en met jou mee op pad te gaan om op een natuurlijke wijze tot een meer passende loopbaankeuze te komen.

 

“Als je altijd denkt wat je altijd al gedacht hebt,

Zal je altijd doen wat je altijd al gedaan hebt en,

Zul je altijd krijgen wat je altijd al gekregen hebt.”

 

Als er zaken zijn die je wilt veranderen… ga aan de slag. Ik help je graag.LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via ellen@diaspoor.be

of tel. 0476 89 63 47Provincie Antwerpen


Diaspoor Wijnegem

Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem


Regio Borsbeek, Schilde en Wommelgem


DIASPOOR


Diaspoor Werk Met Zin staat voor een realistische kijk op de loopbaan. We geven loopbaanbegeleiding, workshops, HR consulting en een breed gamma aan coaching trajecten binnen bedrijven om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties te versterken.


Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn op het werk en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en trainers.


 
Leopoldstraat 8

2850 BoomGSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24


CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!Ondernemingsnummer:

0500 359 454 / 0732 580 523


Rekeningnr. (ING): BE69 3631 9068 6478 


We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.


Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring


Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2020 / Design © Fluistermedia


© Icons designed by Vectors Market from Flaticon