Loopbaancoach Franciska Manuputty

Home > Coach team > Franciska Manuputty


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Franciska Manuputty


FRANCISKA MANUPUTTY

Oprecht, warm, intuitief, empatisch, oplossingsgericht, onderzoekend, positief, ruimdenkend,

stimulerend, doelgericht, effectief en resultaatgericht

 

Weet je niet welke kant je op wilt met je werk? Denk je aan een kleine of grote carrière switch? Of volg je een re-integratie of outplacementtraject?

 

Mijn naam is Franciska Manuputty. Mijn drive is om jou te helpen om jouw hulpvragen inzichtelijk te maken en bewuste veranderingen vanuit jouw eigen authenticiteit te benaderen, (her)ontdekken en veerkracht aan te geven. Ik coach vanuit het vertrouwen dat ieder mens talenten heeft. Dat jij als persoon die succesvol kan inzetten om uiteindelijk met vertrouwen en plezier te werken. Als coach help ik je bij het stellen van de juiste vragen aan jezelf. Ik prikkel en daag je uit om jezelf te onderzoeken en daarbij verder te reiken dan wat je al weet of wat ‘gemakkelijk’ is. Als je je meer bewust wordt van wie je werkelijk bent en wat voor jou van waarde is, krijg je meer mogelijkheden om te kiezen en meer ruimte om te bewegen!

 

Als persoon ben ik betrokken, empathisch, resultaatgericht en gedreven om jou te helpen in beweging te komen. Een traject kan echter alleen succesvol zijn als jij je hiervoor inzet en zelf de regie pakt, zodat je je doel bereikt en met vertrouwen verder gaat!


Tijdens de sessies ben jij leidend en ter ondersteuning zet ik verschillende werkvormen en methodieken in om jou te begeleiden in jouw persoonlijke proces. Met nieuwe inzichten krijg je zo een mooie start om te veranderen van binnenuit, vanuit jouw eigen wil en kracht.

 

“I got my start by giving myself a start”  -Madam C. Walker-

 

Na jarenlang te hebben gewerkt in verschillende branches van onderzoeksprojecten tot aan horeca en ICT ontdek ik nu dat mijn hart ligt bij coachen. Ik wil mensen in hun eigen kracht zetten.

 

Zoals vrijwel elk mens dit (her)kent ben ik ook door dalen gegaan en heb ik hoge pieken gekend. Van stress, burn-out, lichamelijke uitval tot aan overwinningen die mij zelfvertrouwen en veerkracht gaven om verder te gaan. Voor alles is wat te zeggen maar de dankbaarheid voor deze (levens) lessen is voor mij “key” want het helpt mij in mijn persoonlijke groei en het houdt mij scherp en alert bij het maken van bewuste keuzes op het gebied van privé als op het gebied van werk.

 

Mijn manier van coachen is warm, uitnodigend, aanmoedigend, resultaatgericht, praktisch en toch diepgaan voor een blijvende verandering.

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Provincie Limburg


Diaspoor Kinrooi

Agropolis Park 101, 3640 Kinrooi


Diaspoor Lummen
Thiewinkelstraat 47, 3560 Lummen


Hendrik Jacobszstraat 23-1hoog


Nederland


Diaspoor Amsterdam

Hendrik Jacobszstraat 23, 1hoog

1075 PD Amsterdam


Diaspoor Heijen

Kasteelstraat 16

6598 BJ Heijen


Diaspoor Maastricht

Zwanenstraat 16

6211 BN Maastricht