Loopbaancoach Gijs Nooy van der Kolff

Home > Coach team > Gijs Nooy van der Kolff


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Gijs Nooy van der Kolff


GIJS NOOY VAN DER KOLFF

Na een loopbaan in de IT, sales en management heb ik zo’n 25 jaar geleden de overstap naar HR gemaakt. In eerste instantie als begeleider van management trainees die  probeerden hun eerste schreden op de arbeidsmarkt te zetten. Daar kwam ik mensen tegen die dachten precies te weten wat ze wilden en sommigen die dat absoluut nog niet wisten. Opmerkelijk was dat na een intensief methodisch coachingstraject sommigen een heel andere kant opgingen dan ze in eerste instantie van zichzelf dachten. Vaak bleek dat men zichzelf beter had leren kennen waardoor men een beter begrip kreeg wat ze wilden en waar hun sterke punten beter ingezet konden worden waardoor ze meer voldoening uit hun werk haalden.

 

Hoewel je dat in eerste instantie wijdt aan de onbezonnenheid van de jeugd, bleek dit ook in latere jarenlange werkkring als recruiter vaak weer terug te komen. Kandidaten die eigenlijk niet wisten waarom ze een bepaalde job wel of niet wilden. Jammer genoeg heb je als recruiter niet de tijd om op de onderliggende vragen dieper in te gaan.

 

De grote gemene deler die ik daaruit destilleerde is dat mensen vaak hulp nodig hebben om zichzelf beter te leren kennen. Dit wordt vorm gegeven in een methodisch onderzoek van een drietal vragen: “Wie ben ik”, “Wat wil ik” en “Wat kan ik”. En door mijn kennis van de arbeidsmarkt kan ik er gelukkig ook een deel  “Waar kan ik het vinden” aan toe voegen.

 

Vandaar dat ik me nu wil inzetten om als loopbaancoach jou te helpen beter beslissingen te nemen op het gebied van je eigen loopbaan. Door bovenstaande vragen samen methodisch te onderzoeken m.b.v. testen en praktische methodieken die al jaren hun waarde bewijzen,  zal je een beter beeld krijgen van je eigen ideale werkomgeving en beter gewapend zijn om je eigen weg op de  arbeidsmarkt te vinden.LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
gsm 0476 88 05 37 of tel. 059 86 08 51Provincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Overijse

Ranklaan 23, 3090 Overijse


Terhulpensesteenweg 447, 3090 Overijse