Loopbaancoach Isabel De Peuter Rutten

Home > Coach team > Isabel De Peuter Rutten


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Isabel De Peuter Rutten


ISABEL DE PEUTER RUTTEN

 


Ik ben altijd erg gepassioneerd geweest door het leven, geïntrigeerd door menselijke interacties, cultuur, geschiedenis, reizen, enz. Een positieve fascinatie voor het leven maakt dat ik dan ook elk moment ten volle wil beleven en graag een verschil wil maken, bij voorkeur weliswaar een positief.

 

Het bereiken van de grote 4.0 in 2019 deed me veel dingen nog meer in vraag stellen dan gewoonlijk?

Niet alleen de zin van het leven, mijn doel in het leven, etc. hielden me bezig, eerder de correlatie tussen deze levensvragen en de maatschappij / het tijdperk waarin we vandaag leven.

 

Toegegeven, ik ben altijd een beetje de vreemde eend in de bijt geweest, leerde alles op de “moeilijke manier” en kon iets maar accepteren als ik het oprecht voelde, begreep. Gelukkig kwam ik tot het besef dat het oké is om een buitenstaander te zijn - niet alleen oké eigenlijk - het is iets waar ik vandaag echt dankbaar voor ben. Dankbaar omdat het me niet alleen maakt tot wie ik ben, maar vooral omdat deze ervaringen me ook rijk(er) maken als persoon.

 

Dus, medio 2018 heb ik dan maar besloten om op queeste te gaan... een verkenningstocht naar alles wat me boeit in het leven én vooral dan naar datgene dat me in staat stelt om een positief verschil te maken. Het verkennen van het leven, de wereld, de mens, ook mezelf en dat zowel spiritueel als mentaal als intellectueel etc. 

 

“Bring the human back in human ressources and back into humanity” is waar ik naar streef en dit staat dan ook centraal in mijn werk als Freelance HR en XR Consultant.


Loopbaanbegeleiding sluit hier voor mij perfect bij aan gezien ik hierdoor voeling hou met de basis (de mens) maar ook de eer en het genoegen heb om samen met u op zoektocht te mogen gaan.

Een zoektocht naar datgene wat cruciaal is voor u opdat u terug met de glimlach gaat werken, naar datgene wat u inspireert én motiveert. 


Hier voegen we nog wat extra inzichten en een “growth mindset” aan toe om te landen bij uw professioneel geluk en/of succes, dat laatste ligt echter volledig in uw handen. Klaar om te vertrekken?LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via info@diaspoor.be
gsm 0476 88 05 37 of tel. 059 86 08 51Provincie West-Vlaanderen


Diaspoor Knokke

Dumortierlaan 125/51, 8300 Knokke


Regio Knokke Heist, Wenduine en Damme