Loopbaancoach Kim Maes

Home > Coach team > Kim Maes


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Kim Maes


KIM MAES

 


Mijn graduaat in de sociale readaptatiewetenschappen, optie arbeid, lijkt voor deze periode ontworpen. De arbeidsmarkt betekent voor velen onder ons een omgeving, een situatie en een stuk leven waarin we ons een groot deel van onze tijd bevinden. Bovendien komen we weldra uit een crisis die persoonlijke, maar ook economische inzichten zal geven.

 

Misschien is er extra tijd die je hebt kunnen gebruiken voor reflectie op je huidige leven en werksituatie? Als de economie ook jou heeft geraakt, dan loont het misschien de moeite om samen alternatieven en oplossingen te zoeken?


Met ervaring in verschillende grote en minder grote bedrijven was het voor mij telkens opnieuw een bewuste keuze om, indien nodig, de job of de werkomgeving in vraag te stellen en verder te kijken. Met resultaat. Lef om te veranderen is altijd positief, en de zoektocht naar ‘meer’, ‘beter’ of ‘minder’ is vaak de moeite waard.


Wie jij bent, wat je wil en hoe je alles ziet is het uitgangspunt. Van daaruit werken we met verschillende methodieken en ondersteunend wetenschappelijk onderzoek aan een plan waar je verder mee aan de slag kan.De toekomst begint vandaag!LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via info@diaspoor.be
gsm 0476 88 05 37 of tel. 059 86 08 51Provincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Boortmeerbeek

Bieststraat 164, 3190 Boortmeerbeek


Diaspoor Haacht

Kruineikestraat 5, 3150 Haacht