Loopbaancoach Leen Pyls


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Leen Pyls


LEEN PYLS

 


Mijn naam is Leen en net als jij ben ik ‘veel’: een jonge vrouw, partner van een ambitieuze man, moeder van 3 toffe dochters, een gemotiveerde professional, een levenslange student, levensgenieter, vriendin, collega, …


We willen al onze rollen perfect invullen. Meer dan eens staan we voor de uitdaging een juist evenwicht en een goede work-life balance te vinden.


Wanneer onze loopbaan niet langer klopt of wanneer we niet meer in de juiste omgeving werken, gaan we over onze grenzen, geraken uitgeput, verliezen onze levenslust, ons zelfvertrouwen daalt, … Vaak weten we dan wat we niet meer willen. Een antwoord vinden op de vragen wie we dan wel zijn en wat we dan wel kunnen en willen is vaak geen evidentie.


In een persoonlijk traject gaan we samen op zoek naar antwoorden. Loopbaanbegeleiding leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfkennis waardoor we beter kunnen functioneren op een werkvloer en gerichter kunnen zoeken naar de juiste job.


Het uitoefenen of vinden van een job die aansluit bij je persoonlijkheid is een meerwaarde en een verrijking. Het voelt bevrijdend en geeft energie om na een lange en moeilijke zoektocht te landen op het juiste pad en te beseffen dat je loopbaan terug in de juiste richting zit.


Hoe moeilijk deze zoektocht ook kan zijn, ik geloof dat iedereen het kan en dat het altijd de moeite waard is. Met plezier wil ik jou en anderen hierin begeleiden.


Vanaf 2008 ben ik tewerkgesteld als sociaal assistent en vanaf 2017 ook als individueel psychotherapeut en coach.


Ik heb verschillende opleidingen genoten: sociaal assistent, specifieke lerarenopleiding, psychotherapie & loopbaanbegeleiding. Ik volg op regelmatige basis bijscholingen, supervisie en intervisie.


Kennissen en vrienden omschrijven mij als een gedreven en nuchter iemand met de nodige levenswijsheid. Ik sta stevig, maar met speelsheid en humor in het leven. Ik hanteer een directe en een no-nonsense aanpak en ik geef tegelijkertijd veel vertrouwen en hoop.


“Als je loslaat, heb je twee handen vrij om de toekomst te grijpen.”LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie Antwerpen


Diaspoor Antwerpen 

Scheldestraat 77, 2000 Antwerpen


Oostenstraat 26, 2018 Antwerpen


Diaspoor Borgerhout

Wetstraat 35, Borgerhout


Regio Antwerpen, Berchem, Merksem, Wilrijk, Hoboken,

Deurne, Ekeren, Schoten, Mortsel, Edegem, Aartselaar,

Hemiksem, Kruibeke, Zwijndrecht, Brasschaat, Kontich,

Hove, Borsbeek, Linkeroever, Wommelgem,

Wijnegem, Beveren