Loopbaancoach Nele Beenaerts

Home > Coach team > Nele Beenaerts


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Nele Beenaerts


NELE BEENAERTS

 


Van basisopleiding ben ik master vertaler-tolk Frans en Spaans.  Vanaf de start van mijn loopbaan liep ik een heel ander pad. Ik kwam terecht in het werkveld van Human ressources en vond mijn bezieling in het begeleiden van mensen in verandering. Ik volgde een uitgebreid pallet aan opleidingen rond coaching, een vierjarige opleiding in de psychotherapie (Interactionele Vormgeving) en werd Mindfulness en Compassietrainer. Sinds 2010 werk ik als zelfstandig (loopbaan)coach voor individuen en bedrijven. Daarnaast werk ik als psychotherapeut.


Je kan bij mij terecht om je loopbaan onder de loep te nemen. Hetgeen me typeert als loopbaancoach is dat ik graag naar het ruimere plaatje kijk; enerzijds is er je loopbaan, anderzijds jij als mens achter de job. Achter de loopbaanvraag schuilt er niet zelden een thema, een patroon of een vraag die ook iets te maken heeft met jezelf en die belangrijk is om mee te nemen in je loopbaanvraag.  Wat ik bedoel? Ik geef je enkele voorbeelden:


  • Voel je onvoldoende energie in je job maar ligt dit mogelijks (ook) aan andere factoren in je leven?
  • Heb je geen idee wat je eigenlijk wil en waar je energie van krijgt? Laten we dan samen zoeken hoe je de weg terug naar jezelf vind en een loopbaan kan vinden die bij je past.
  • Kom je niet tot verandering en weet je niet wat je blokkeert? Laten we dan samen kijken hoe je terug in beweging kan komen.
  • Wordt je wens om te veranderen van job beïnvloed door anderen en voel je daarom onvoldoende drive om initiatief te nemen? Hoe kan je hiermee omgaan?
  • Doe je je job wel graag maar loop je vast met een collega? Waar triggert deze collega je eigenlijk op? Wat kan je daaruit leren over jezelf zodat je dit niet meer hoeft tegen te komen in je job?


Zoek je deze verdieping? Wil je duurzaam aan je loopbaan werken waardoor je niet meer vastloopt in hetzelfde verhaal bij een volgende job? Op een niet oordelende manier kijk ik samen met jou naar wat er nu speelt. Pas wanneer er acceptatie is van wat nu is, komt er ontspanning en kan zich iets tonen… mogelijks iets dat al jaren om aandacht vraagt. Van daaruit kan er opnieuw beweging komen. Ik help je graag op weg.LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
gsm 0476 88 05 37 of tel. 059 86 08 51Provincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Zemst

Bautelareweg 14, 1980 Zemst

 - enkel als het weer het toelaat om buiten te werken in de tuin -


Regio Zemst, Spilt, Houtem, Schiplaken, Kampenhout,

Boortmeerbeek, Hever