Loopbaancoach Sarah Stevens


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Sarah Stevens


SARAH STEVENS

 


Ik ben Sarah Stevens en mijn persoonlijke missie is: "Ik wil een veilige houvast zijn in deze exponentiële veranderende wereld voor iedereen die verandering wil van binnenuit om zo optimaal te ontwikkelen en leiding te nemen over zichzelf, een team, een organisatie."

 

Ik startte mijn loopbaan een 15-tal jaar geleden. Mensen en bedrijven helpen om persoonlijk te ontwikkelen is steeds de rode draad geweest. Ik word er namelijk zelf heel gelukkig van!

 

Als Strategisch HR Consultant help ik organisaties om gebaseerd op hun bedrijfsdoelstelling een menselijk HR-beleid uit te bouwen. Ik ben ook een trainer die op het vlak van soft skills van vele markten thuis is. Met coaching ondersteun ik het groeiproces van iedereen die vast zit, zich belemmert voelt, de behoefte voelt om zich te ontwikkelen op die vlakken die nodig zijn om verder te kunnen. Ook heb ik een jarenlange expertise opgebouwd in rekruteren en selecteren.

 

De afgelopen jaren viel het me meer en meer op hoe mensen en ook bedrijven aanlopen tegen de snel veranderende (arbeids)markt. Dikwijls zijn we het noorden kwijt en zoekende. De gevolgen blijven niet uit: missmatches in functies, burn-out, bore-out, gezondheidsklachten, verlies aan veerkracht, enz. En dat zowel voor bedrijfsleiders en werknemers. Steeds meer voelde ik de nood om meer te kunnen betekenen op dat vlak.


Ik ben zeer gelukkig dat ik vandaag gekozen heb voor loopbaanbegeleiding. Ik wil er kunnen zijn voor jou in jouw zoektocht!  Is het nu voor jou persoonlijk of op het vlak van jouw loopbaan. Uiteindelijk zijn we 1 persoon die alles tegelijkertijd moeten managen. Ik ben er voor jou!

 

"When you want something, the whole universe conspires in helping you to achieve it."

- Paulo Coelho, The alchemist.LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Thuisbegeleiding in de regio West-Vlaanderen.Provincie West-Vlaanderen


Diaspoor Anzegem/Gijzelbrechtegem
Blaarhoekstraat 15, 8570 Anzegem/Gijzelbrechtegem


Diaspoor Brugge

Oude Zwinstraat 14, 8000 Brugge


Diaspoor Waregem
Weversstraat 13, 8790 Waregem


Regio Anzegem, Gijzelbrechtegem, Kaster, Ingooiegem, Vichte,

Tiegem, Avelgem, Waregem, Beveren-Leie, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve,

Deerlijk, Ooigem, Wielsbeke, Zulte, Wortegem-Petegem, Harelbeke,

Kruishoutem, Sint-Baafs-Vijve, Bavikhove, Brugge, Sint-Andries,

Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Pieters, Kristus Koning, Sint-Kruis,

Koolkerke, Sint-Jozef, Dudzele, Lissewege, Zeebrugge, Zwankendamme,

Oostkamp, Zedelgem, Jabbeke, Zuienkerke, Blankenberge,

Knokke-Heist, Damme, Beernem