Loopbaancoach Valerie Zelck

Home > Coach team > Valerie Zelck


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Valerie Zelck


VALERIE ZELCK

Toen ik 17 was, moest ik een studiekeuze maken. Wist ik veel!? Het werd Handelsingenieur: sommige van mijn klasgenoten kozen hiervoor en het was een richting waar ik nog vele kanten mee uit kon. Een “verstandige” keuze leek me.


Mijn daarop volgende loopbaan werd een aaneenschakeling van ongeveer 2 jaar durende jobs. Ze voldeden om mijn rekeningen te betalen en ze leken me op het eerste zicht wel “interessant", maar net als bij mijn studiekeuze, ontbrak er iets. Ondanks mijn plichtbewuste harde werken, kreeg ik geen voldoening, er was geen passie, ik raakte snel verveeld. Ik was op zoek naar dat ietsje meer. Uiteindelijk geraakte ik opgebrand. Het werd een keerpunt. Ik wou een job waar ik meer plezier aan beleefde, één die beter aansloot bij mezelf, … .


Ik ben dan voor het eerst gaan nadenken wat ik nu echt wou en heb loopbaanbegeleiding gevolgd. Het resulteerde voor mij in een opstart als zelfstandige met een aanbod waarbij ik mijzelf kan zijn. Dit sluit helemaal aan bij mijn natuur. Het is trouwens ook in de natuur dat ik veel van mijn inspiratie vond. Indien je dat wenst, kan er al eens een (deel van het) gesprek doorgaan al wandelend in de mooie omgeving van Dworp.


Herken jij jezelf in het eerste deel van dit verhaal? Mis je ook iets? Zit er meer in jou en kom je (nog niet) volledig tot je recht? Graag begeleid ik jou vanuit mijn ervaring en met de professionele tools van Diaspoor om meer in verbinding te komen met je gevoel en je authenticiteit naar een job die goed aanvoelt en waar je blij van wordt.LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
gsm 0476 88 05 37 of tel. 059 86 08 51


Coaching op locatie of online.


Brussel


Diaspoor Anderlecht

Boulevard Industriel 9, 1070 Anderlecht


Diaspoor Sint-Agatha-Berchem

Keizer Karellaan 584, 1082 Sint-Agatha-Berchem


Provincie Oost-Vlaanderen


Diaspoor Aalst

Ninovesteenweg 198, 9320 Aalst


Provincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Dworp (Beersel)

Diaspoor Dworp (Beersel)

Kerkstraat 21, 1653 Dworp


Regio Huizingen, Buizingen, Lot, Alsemberg,

Halle, Lembeek, Sint-Pieters-Leeuw  


Diaspoor Vilvoorde

Luchthavenlaan 27, 1800 Vilvoorde