Loopbaancoach Vijay Sookha

Home > Coach team > Vijay Sookha


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Vijay Sookha


VIJAY SOOKHA

"Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit meer te werken." - Confucius


Als loopbaanbegeleider is het mijn missie om mensen te helpen bij het vinden van hun passie en droombaan, zodat ze nooit meer het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn. Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om zijn of haar ideale loopbaan te vinden en dat dit begint bij het begrijpen van zichzelf en hun doelen.


Even wat over mijzelf. Ik ben Vijay, aangenaam! Ik heb een achtergrond in sociale wetenschappen en internationaal recht. Na mijn studie ben ik echter direct aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer. Een loopbaan die beter bij mijn persoonlijkheid past.


Daarvoor heb ik een verschillende banen gehad in het onderwijs, als trainer en als coach. Mensen helpen zit diep geworteld in mij en daarom ben ik graag actief als coach.


Mijn aanpak als loopbaanbegeleider is om eerst te focussen op wie een persoon is. Ik gebruik verschillende assessment tools om de persoonlijkheid, interesses en vaardigheden van mijn klanten te bepalen. Op basis hiervan kunnen we bepalen welke loopbaan het beste bij hen past en welke stappen ze kunnen nemen om hun doelen te bereiken.


Bij het begeleiden van mijn klanten streef ik ernaar om concrete stappen te zetten die hen helpen bij het bereiken van hun doelen. Dit omvat het ontwikkelen van een actieplan en het bepalen van welke vaardigheden ze nog moeten ontwikkelen om hun doelen te bereiken. Ik help hen ook bij het opstellen van een CV, sollicitatiebrieven en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.


Een belangrijk onderdeel van mijn werk als loopbaanbegeleider is ook het bieden van ondersteuning en motivatie aan mijn klanten. Ik weet dat het vinden van de juiste loopbaan niet altijd gemakkelijk is en dat het soms een uitdaging kan zijn om gemotiveerd te blijven. Daarom bied ik mijn klanten continue ondersteuning en advies, en ben ik er voor hen als ze een duwtje in de rug nodig hebben.


Als loopbaanbegeleider ben ik gepassioneerd door het helpen van mensen bij het vinden van hun weg in het leven. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn in zijn of haar werk en ik ben er trots op om mijn klanten te helpen bij het bereiken van dit doel.

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Ook online coaching mogelijk.


Provincie Antwerpen


Diaspoor Antwerpen

Pelikaanstraat 3, 2018 AntwerpenProvincie Zuid-Holland (NL)


Diaspoor Rotterdam

Theo van Doesburgstraat 11, 3059 PA Rotterdam


Regio Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Bleiswijk,

Berkel en Rodenrijs, Dordrecht, Gouda, Moordrecht, Zevenhuizen