Loopbaancoach Bert Bols
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Bert Bols


BERT BOLS

 


bert@diaspoor.beIk ben Bert Bols, en Master in de Klinische Psychologie. Ik ben na mijn studies evenwel onmiddellijk in het bedrijfsleven gestapt, eerst als lijnmanager, vervolgens als HR consultant in loondienst, dan als zelfstandige om tenslotte mijn eigen zaak te starten.


Ik heb deze loopbaanbeslissingen steeds genomen op gevoel en op een voorstelling van wat de nieuwe job of situatie zoal zou kunnen inhouden, maar nooit op basis van een grondige analyse van wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. De kans om dergelijke analyse te maken en een inzicht te verwerven die het mogelijk maakt de juiste beslissing te nemen, wil ik anderen nu bieden.


Ik ben een expert in assessment enerzijds, en job-design en organisatieontwikkeling anderzijds, de twee pijlers van loopbaanontwikkeling. Maar het is eerst en vooral mijn overtuiging die mij drijft in dit vak. De overtuiging dat alleen gelukkige medewerkers, mensen die zich goed voelen in hun job en de organisatie, optimaal kunnen functioneren. De overtuiging dat we de ‘moral duty’, maar ook de ‘moral right’ hebben om onze capaciteiten maximaal te ontplooiïen. De overtuiging dat we zowat de helft van ons wakend leven aan het werk zijn en we in die tijd dan ook beter iets doen waar we energie, voldoening en passie uithalen. En, de overtuiging dat we, gezien de mogelijkheden die ons vandaag inzake loopbaanbegeleiding vandaag geboden, geen excuus meer hebben om aan dit alles niet te werken.


Ik kijk er dan ook naar uit jou te kunnen begeleiden naar een bevredigende invulling van je job.

LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Provincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Kortenberg

RB Consult

Kwerpsebaan 206, 3071 Erps-Kwerps


Omgeving Kortenberg, Erps-Kwerps,

Meerbeek, Everberg     


Boeken via bert@diaspoor.be

of tel. 0475 89 43 38DIASPOOR


DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaanbegeleiding, trainingen en HR consulting om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties en te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en consultants.


 
Leopoldstraat 8

2850 Boom


GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24


CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!Ondernemingsnummer: 0500 359 454


Rekeningnr. (ING): BE 2737 7077 4387 73


We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.


Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring


Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2020 / Design © Fluistermedia


© Icons designed by Vectors Market from Flaticon