Loopbaancoach Corina Van Asten
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Corina Van Asten


CORINA VAN ASTEN

 


corina@diaspoor.beMijn naam is Corina, in het verleden werkte ik in gecombineerde sales/HR functie.  Ik kreeg energie als ik de juiste persoon op de juiste job had kunnen plaatsen.  Om me hierin te verbeteren en om een nog betere match te krijgen, ben ik coach geworden.


 

Ons werk is een belangrijke invulling van wie we zijn en biedt ons de kans om onze talenten zinvol te gebruiken. Soms is wat we doen een deel van wie we denken te zijn. Functie en persoonlijkheid kunnen in elkaar overlopen. Heb ik wel de juiste job? Biedt het voldoende toekomstperspectief, geeft het voldoening, waardering en plezier? Sta ik stil of ben ik juist volop in ontwikkeling?


 

Wil je onderzoeken welke richting jouw loopbaan op zou kunnen gaan, of je huidige functie en werkgever nog voldoende aansluiten bij je wensen en behoeften? Wil je juist een studie naast je werk gaan doen en is de keuze van een goede studierichting ook sterk bepalend voor je verdere loopbaan en promotiekansen? Kom samen met mij ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil en ga je toekomst zelfverzekerd tegemoet.LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Provincie Limburg


Diaspoor Neerpelt

Peerderbaan 200, 3910 Neerpelt


Omgeving Overpelt, Hamont-Achel, Bocholt,

Peer, Lommel, Hechtel-Eksel


Boeken via corina@diaspoor.be

of tel. 0476 78 27 35DIASPOOR


DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaanbegeleiding, trainingen en HR consulting om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties en te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en consultants.


 
Leopoldstraat 8

2850 Boom


GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24


CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!Ondernemingsnummer: 0500 359 454


Rekeningnr. (ING): BE 2737 7077 4387 73


We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.


Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring


Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2020 / Design © Fluistermedia


© Icons designed by Vectors Market from Flaticon