Loopbaancoach Ingrid Smets
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Ingrid Smets


INGRID SMETS

 


ingrid@diaspoor.beIk ben Ingrid en ik heb een jarenlange ervaring in HR in de meest brede zin: rekrutering en selectie, HR processen en procedures, HR projecten, opleiding, … .


Bij het organiseren van opleidingen maakte ik voor de eerste keer kennis met coaching als middel om  mensen te begeleiden naar betere resultaten én meer professionele voldoening.


Zelf heb ik ook de kracht van coaching ervaren om als persoon te groeien en om professioneel bewuste keuzes te maken. Vanuit deze ervaring groeide ook de wens om zelf anderen te coachen en begeleiden en volgde ik opleidingen als personal coach en loopbaan coach.


Ik geloof zeer sterk dat elke persoon zijn eigen unieke talenten heeft maar dat tegelijkertijd het ook essentieel is om deze talenten in te zetten in de juiste job en de juiste werkomgeving om die talenten ten volle tot hun recht te laten komen. Je goed voelen in het werk dat je doet is mijns inziens één van de voorwaarden om ook gelukkig in het leven te kunnen staan.


Ik ga graag met jou op zoek naar jouw talenten en uitdagingen om je te begeleiden naar een professionele loopbaan waar je in kan uitblinken. Dit alles vanuit mijn ruime expertise in HR en een zeer pragmatische aanpak.LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Provincie Limburg


Diaspoor Sint-Truiden

Weertstraat 13, 3800 Sint-Truiden


Omgeving Wellen, Hoepertingen, Ulbeek, Borgloon,

Tongeren, Heers, Gingelom, Landen, Zoutleeuw,

Tienen, Nieuwerkerken, Herk-de-Stad


Boeken via ingrid@diaspoor.be

of tel. 0476 53 90 20DIASPOOR


DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaanbegeleiding, workshops en HR consulting om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties en te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en consultants.


 
Leopoldstraat 8

2850 Boom


GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24


CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!Ondernemingsnummer:

0500 359 454 / 0732 580 523


Rekeningnr. (ING): BE 2737 7077 4387 73


We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.


Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring


Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2020 / Design © Fluistermedia


© Icons designed by Vectors Market from Flaticon