Loopbaancoach Marisa Dewandel
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Marisa Dewandel


MARISA DEWANDEL

 Mijn naam is Marisa Dewandel, coach en trotse moeder van een prachtige dochter. Origineel ben ik afgestudeerd in de richting economie. Omdat paarden sinds mijn kindertijd mijn passie zijn heb ik daarna de opleiding Managehouder afgewerkt.

 


Mijn loopbaan situeerde zich in eerste instantie vooral in de verkoop. Ik hou ervan in een team te werken naar resultaten maar ik heb ook ervaring als verantwoordelijke.


Ik merkte dat de rode draad in mijn loopbaan vooral om de sociale contacten ging. Ik heb tenslotte de kans gegrepen om van mijn passie mijn beroep te maken. In samenwerking met zakenpartner run ik nu een paardenhotel met B&B.


 

We geven er rijles, gaan op ruiterwandeling met de paarden en doen huifkartochten. Daarnaast ben ik opgeleid in het coachen van personen via de samenwerking met paarden. Het boeit en verbaast me telkens opnieuw hoe krachtig de invloed van een paard kan zijn in het coachen naar persoonlijke ontwikkeling.

 


Omdat ik zelf ook loopbaanbegeleiding heb gevolgd en hiervan de positieve kracht mocht ervaren en het coachen me zo veel voldoening gaf ben ik ook de opleiding tot loopbaanbegeleider gaan volgen. Ik merkte in mijn coaching immers dat heel wat mensen worstelen met problemen op de werkvloer en wou me er verder in verdiepen.
LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Provincie Oost-VlaanderenDiaspoor @ Albergo Cavalo

Warande 16a, 9982 Sint-Laureins

www.albergo-cavalo.be


Omgeving Eeklo, Sint-Laureins, Watervliet,

Bentille, Waterland-oudeman, Kaprijke       


Boeken via info@diaspoor.be

of tel. 0476 88 05 37DIASPOOR


DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaanbegeleiding, trainingen en HR consulting om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties en te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en consultants.


 
Leopoldstraat 8

2850 Boom


GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24


CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!Ondernemingsnummer: 0500 359 454


Rekeningnr. (ING): BE 2737 7077 4387 73


We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.


Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring


Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2019 / Design © Fluistermedia


© Icons designed by Vectors Market from Flaticon