Loopbaancoach Sandra De Ryck
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Sandra De Ryck


SANDRA DE RYCK

 


sandra.deryck@diaspoor.beHey, ik ben Sandra, gehuwd en mama van 2 prachtige dochters. Mijn karakter kan je omschrijven als empatisch, gedreven, eerlijk en loyaal.


Door zelf de sterkte te ervaren van loopbaanbegeleiding en coachgesprekken is mijn passie in het begeleiden van mensen nog meer aangescherpt.  Dit heeft ervoor gezorgd dat ik, door het volgen van  hoog kwalitatieve coachopleidingen, nu zelf als life- en loopbaancoach in het leven sta.


 

Loopbaancoaching is meer dan enkel je loopbaan in kaart brengen.  Het is kijken naar wie jij bent, wat je mogelijkheden en capaciteiten zijn en in welke werkomgeving jij je optimaal voelt.  Het is kijken naar welke richting je uit wil, wat je gelukkig maakt en wat jij nodig hebt om een aanvaardbare work-life balance te vinden.


Vóór deze mooie switch heb ik jarenlang als verpleegkundige / diabeteseducator gewerkt in het ziekenhuis. Vanuit deze ervaring en de kunst om te luisteren naar de persoon die met diabetes leeft heb ik mij hierbij ook gespecialiseerd in het coachen van mensen met diabetes.  Voor zij die op zoek zijn naar meer motivatie, meer evenwicht om zich mentaal en fysiek goed te voelen met diabetes.  Ook werk en diabetes kan hierbij aan bod komen.


 

Breng jezelf en je (werk) situatie in kaart.  Bekijk hoe het anders en zelfs beter kan. Verken nieuwe mogelijkheden.  Breng je kwaliteiten in beeld en onderneem stappen om dichter tot jezelf en je doel te komen zodat het voor jou ok is.


In vertrouwen wandel ik met je mee naar meer evenwicht, groei en geluk.
LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Provincie Oost-VlaanderenDiaspoor Kruibeke

Hazarddam 29, 9150 Kruibeke


Omgeving Beveren, Haasdonk, Melsele, Temse,

Steendorp, Bazel, Rupelmonde, Nieuwkerken,

Sint-Niklaas en Zwijndrecht


Boeken via sandra.deryck@diaspoor.be 

of tel. 0474 20 97 44DIASPOOR


DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaanbegeleiding, trainingen en HR consulting om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties en te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en consultants.


 
Turnhoutsebaan 37

2140 Antwerpen


GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24


CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!Ondernemingsnummer: 0500 359 454


Rekeningnr. (ING): BE 2737 7077 4387 73


We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.


Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring


Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2019 / Design © Fluistermedia


© Icons designed by Vectors Market from Flaticon