Loopbaancoach Valerie Zelck
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen

 

LOOPBAANCOACH DIASPOOR

Loopbaancoach Valerie Zelck

 

VALERIE ZELCK

 

 

 

Toen ik 17 was, moest ik een studiekeuze maken. Wist ik veel!? Het werd Handelsingenieur: sommige van mijn klasgenoten kozen hiervoor en het was een richting waar ik nog vele kanten mee uit kon. Een “verstandige” keuze leek me.

 

Mijn daarop volgende loopbaan werd een aaneenschakeling van ongeveer 2 jaar durende jobs. Ze voldeden om mijn rekeningen te betalen en ze leken me op het eerste zicht wel “interessant", maar net als bij mijn studiekeuze, ontbrak er iets. Ondanks mijn plichtbewuste harde werken, kreeg ik geen voldoening, er was geen passie, ik raakte snel verveeld. Ik was op zoek naar dat ietsje meer. Uiteindelijk geraakte ik opgebrand. Het werd een keerpunt. Ik wou een job waar ik meer plezier aan beleefde, één die beter aansloot bij mezelf, … .

 

Ik ben dan voor het eerst gaan nadenken wat ik nu echt wou en heb loopbaanbegeleiding gevolgd. Het resulteerde voor mij in een opstart als zelfstandige met een aanbod waarbij ik mijzelf kan zijn. Dit sluit helemaal aan bij mijn natuur. Het is trouwens ook in de natuur dat ik veel van mijn inspiratie vond. Indien je dat wenst, kan er al eens een (deel van het) gesprek doorgaan al wandelend in de mooie omgeving van Dworp.

 

Herken jij jezelf in het eerste deel van dit verhaal? Mis je ook iets? Zit er meer in jou en kom je (nog niet) volledig tot je recht? Graag begeleid ik jou vanuit mijn ervaring en met de professionele tools van Diaspoor om meer in verbinding te komen met je gevoel en je authenticiteit naar een job die goed aanvoelt en waar je blij van wordt.

 

 

 

LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING

 

Provincie Vlaams-Brabant

 

Diaspoor Dworp (Beersel)

Kerkstraat 21, 1653 Dworp

 

Omgeving Huizingen, Buizingen, Lot, Alsemberg,

Halle, Lembeek, Sint-Pieters-Leeuw

 

Boeken via valerie@diaspoor.be

of tel 0479 54 49 47.

 

 

DIASPOOR

 

DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaancoaching, trainingen en HR consulting om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties en te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en consultants.

 

 

 

 

Turnhoutsebaan 37

2140 Antwerpen

 

GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24

 

CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!

 

 

Ondernemingsnummer: 0500 359 454

 

Rekeningnr. (ING): BE 2737 7077 4387 73

 

We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.

 

Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2019 / Design © Fluistermedia

 

© Icons designed by Vectors Market from Flaticon