Loopbaancoach Wendy De Decker
Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen

 

LOOPBAANCOACH DIASPOOR

Loopbaancoach Wendy De Decker

 

WENDY DE DECKER

 

 

 

“Never get so busy making a living, that you forget to make a life” – Dolly Parton

 

In het dagelijks leven ben ik een vrouw en een (plus)mama binnen een nieuw samengesteld gezin met 3 kinderen. Carrière en ambitie zijn jaren belangrijk geweest voor mij tot ik werd geconfronteerd met een echtscheiding. Mijn gezin staat voortaan op de eerste plaats. Humoristisch, behoedzaam, altruïstisch, koppig, gedreven, enthousiast en leergierig zijn karaktereigenschappen die iets meer vertellen over mezelf.

 

Mijn loopbaan situeert zich voornamelijk binnen de geestelijke gezondheidszorg. Afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige en een bijkomende kaderopleiding werkte ik 7 jaar als afdelingshoofd van een psychiatrische afdeling. Omdat Diaspoor mijn pad kruiste en ik laaiend enthousiast was om aan de slag te gaan als loopbaancoach, besloot ik om terug als psychiatrisch verpleegkundige te werken in een deeltijds regime. Het voelde goed om het leiderschap op zij te zetten en terug te gaan naar de essentie van mijn job, mensen begeleiden en coachen.

 

U staat op het punt een loopbaanbegeleiding te starten omdat u twijfels of vragen heeft, omdat er iets ontbreekt of teveel doorweegt, omdat u het bos door de bomen niet meer ziet, omdat u moeilijkheden ervaart met het in balans houden of krijgen van uw privé en uw werk, omdat u vast zit of steeds tegen de zelfde zaken aanloopt…Uw reden is dé aanzet om samen aan de slag te gaan!

 

In uw loopbaanbegeleiding kan mijn ervaring een meerwaarde betekenen. Samen en naast elkaar op zoek gaan naar die zaken die het verschil kunnen maken. Een scherper beeld krijgen van wie je bent, wat je kan en wat je wil, aan de hand van erkende methodieken en een aantal gesprekken. Het is een proces met als doelstelling een realistische kijk te krijgen en zelf een bewuste keuze te kunnen maken.

 

Tot binnenkort?

 

 

 

LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING

 

Provincie West-Vlaanderen

 

Diaspoor Harelbeke

Kuurnsestraat 42, 8531 Hulste

 

Omgeving Kortrijk, Kuurne, Harelbeke, Deerlijk,

Zwevegem, Wevelgem, Anzegem, Avelgem,

Spiere-Helkijn, Tielt, Wielsbeke, Dentergem,

Pittem, Meulebeke, Ingelmunster, Oostrozebeke,

Waregem, Roeselare, Ardooie, Lendelede, Izegem,

Ledegem, Menen

Boeken via wendy@diaspoor.be

of tel. 0497 45 99 28

 

 

DIASPOOR

 

DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaancoaching, trainingen en HR consulting om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties en te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en consultants.

 

 

 

 

Turnhoutsebaan 37

2140 Antwerpen

 

GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24

 

CONTACT

DIASPOOR. Bewust Veranderen!

 

 

Ondernemingsnummer: 0500 359 454

 

Rekeningnr. (ING): BE 2737 7077 4387 73

 

We geven trainingen en begeleidingen doorheen Vlaanderen.

 

Gebruiksvoorwaarden

Privacyverklaring

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen louter om statistieken op te volgen via Google Analytics en

gebruiksinstellingen te onthouden.

Inhoud © Diaspoor 2019 / Design © Fluistermedia

 

© Icons designed by Vectors Market from Flaticon