Loopbaancoach Ann Kennis

Home > Coach team > Ann Kennis


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Ann Kennis


ANN KENNIS

Hallo, ik ben Ann! Ik woon in de Far West in Vilvoorde. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, ga ik graag naar comedy voorstellingen en neem ik foto’s van de mooie dingen en mensen om mij heen.

 

Als loopbaancoach begeleid ik mensen, net zoals jij, om hun loopbaan terug in handen te nemen. Heb je het gevoel dat er meer in je job zit of ben je op zoek naar een nieuwe job? Dan is loopbaanbeleiding echt iets voor jou! Tijdens een loopbaantraject neem je de tijd om te reflecteren en te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil. Op die manier sta je sterk in je schoenen bij de volgende stap in je loopbaan.

 

Verwacht je aan een een mix van coachinggesprekken en praktische tools die je meekrijgt om thuis op je gemak in te vullen. Al je inzichten bundel je in een persoonlijk loopbaanfacettenboekje, een soort professioneel paspoort over hoe je in het werkend leven staat.

 

Je kan bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding online, of fysiek op een van mijn locaties in Vilvoorde, Kampenhout of Zaventem.

 

Ik ontvang je met veel plezier virtueel of in real life!

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Ook online coaching mogelijk.


Provincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Kampenhout

Haachtsesteenweg 314, 1910 Kampenhout


Diaspoor Vilvoorde

Olmstraat 114, 1800 Vilvoorde
Luchthavenlaan 27, 1800 Vilvoorde
Bergstraat 5, 1800 Vilvoorde


Diaspoor Zaventem

Leuvensesteenweg 643, 1930 Zaventem


unsplash