Loopbaancoach Bette Struyvelt

Home > Coach team > Bette Struyvelt


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Bette Struyvelt


BETTE STRUYVELT

 


Mis je voeling en voldoening in je huidige job? Heb je nood aan groei en uitdaging? Of eerder aan een goede werk-privé balans? Zoek je iets wat meer aansluit bij jouw interesses? Zitten jouw ambities of jouw perfectionisme je vaak in de weg waardoor je de balans verliest?


Dankzij loopbaanbegeleiding krijg je inzicht in je sterktes en talenten waardoor je bewuste keuzes kan maken die in de lijn liggen van jouw identiteit (wie ben ik?), kwaliteiten (wat kan ik?) en behoeften (wat wil ik?).

Samen zoeken we antwoorden op deze drie vragen aan de hand van een aantal methodieken. Je leert jezelf beter kennen, je begrijpt waar je op vast loopt en waar de obstakels zitten die je belemmeren. Als loopbaancoach wil ik jou graag begeleiden in dit groeiproces.


Wie ik ben? Ik studeerde in 1997 af als licenciaat in de Kunstwetenschappen en heb intussen vele jaren ervaring in leidinggevende functies voornamelijk in non-profit organisaties (Museum voor Kunst & Geschiedenis Brussel, culturele evenementen, bibliotheek Permeke Stad Antwerpen, lokale besturen).

Als leidinggevende heb ik kleine en middelgrote teams doorheen kleine(-re) en grote verandertrajecten gecoacht. Binnen deze veranderingen hield ik graag de focus op de mens binnen de organisatie, namelijk; de kennis, competenties, vaardigheden, behoeften en groei-potentieel.


In mijn functie aan de Stad Antwerpen werd ik onderricht in “Resultaatgericht en situationeel Coachen”, een opleidingstraject gebaseerd op de theorieën van Paul Hersey & Kenneth Blanchard. Aan dit traject werden intervisies gekoppeld op basis van het GR(R)OW model van Jef Clement, “Inspirerend coachen”. Mensen begeleiden wanneer ze vastgelopen zijn of hen coachen in verandering gaf mij energie en daarom besloot ik om hierop verder in te zetten nadat een burn-out me op noodzakelijke rust had gezet.


Ik ging me verdiepen in de kracht van verbindende communicatie en cognitieve processen en begin 2019 maakte ik de ommezwaai richting zelfstandige coach. Ik studeerde Happiness Coach aan het Centrum voor Afstandsonderwijs, stelde me kandidaat voor een tweejarige opleiding Postgraduaat Coaching en in het najaar werd ik Loopbaanbegeleider. Met deze ervaringen en kennis op zak wil ik jou met plezier en enthousiasme verder helpen.LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie Antwerpen


Diaspoor Berchem

Statiestraat 139, 2600 Berchem


Diaspoor Borgerhout

Dokter Van de Perrelei 89, 2140 Borgerhout

Bleekhofstraat 53, 2140 Borgerhout


Diaspoor Merksem

Laarsebaan 322, 2170 Merksem


Regio Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne,

Merksem, Wilrijk, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek,

Edegem, Hove, Kontichunsplash