Loopbaancoach Bruno Bakeroot

Home > Coach team > Bruno Bakeroot


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Bruno Bakeroot


BRUNO BAKEROOT

Ik ben 23 jaar lang ondernemer geweest in de fitnessbranche, waar mijn grootste taak lag bij het begeleiden van klanten naar een betere gezondheid. Luisteren naar de noden van mijn klanten was hierbij essentieel.  Van hieruit is mijn passie ontstaan voor het werken met, en coachen van klanten naar een optimale situatie.


Het thema coaching heeft mij nooit meer losgelaten, en door middel van diverse opleidingen & bijscholing ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Starterslabo, waar ik vandaag nog actief ben als Startupcoach voor zelfstandige ondernemers die hun idee verder zouden willen ontwikkelen.

 

In de 3  jaar dat ik werkzaam ben binnen de startup consultancy heb ik er altijd naar gestreefd een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan mensen. Met een open mind, onderzoekend, kritisch, warm en betrokken, maar bovenal vanuit een oprechte interesse. Of het nu research is of coaching, mijn werk begint en eindigt altijd met de  persoonlijke ontmoeting.  Échte gesprekken waarin het gaat over het werk, talenten, ambities en het leven.

 

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties en medewerkers geeft mij energie en voldoening. Ik denk graag mee met complexe vraagstukken en hoe deze op een creatieve wijze, op maat te beantwoorden, waarbij ieders kwaliteiten optimaal worden benut.


Ik ben betrokken en oprecht geïnteresseerd in organisaties, haar mensen en hun drijfveren. Integriteit, transparantie en ‘ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe’ zijn waarden die ik hoog in het vaandel heb staan.

 

Mijn kracht is om mensen en organisaties te doorgronden en aan elkaar te verbinden. Dit doe ik met volle toewijding, nieuwsgierigheid en positieve energie. En niet te vergeten; door altijd met verwondering te kijken naar de mens en organisatie want dan zie je dát, waar anderen door gewenning overheen kijken.

 

In 2020 ben ik van 10 meter gevallen tijdens mijn sportbeoefening klimmen, dit was voor mezelf niet alleen fysiek, maar ook mentaal een enorme dreun van jewelste, na een revalidatie van 9 maanden, ben ik verrezen als een nieuwe mens, met diepere inzichten over het leven, geluk & doorzettingsvermogen. Ik haal de kracht uit zwemmen in de zee en dat ook gedurende de wintermaanden. In december 2021 vestigde ik een record van een half uur zwemmen in zee voor Think Pink, een organisatie die me nauw aan het hart ligt. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat ik met deze goed gevulde rugzak vol ervaringen, een ideale hulp kan zijn voor jou. 

Met een open vizier kijk ik samen met jou naar jouw toekomst & probeer ik je te laten meesurfen op de vele golven op jouw parcours. 

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie West-Vlaanderen


Diaspoor Oostende
Sint Jansstraat 6, 8400 Oostende

Nieuwpoortsesteenweg 546, 8400 Oostende


Diaspoor De Panne
Kapellelaan 2/0301, 8660 De Panne


Diaspoor Harelbeke

Stasegemsesteenweg 161, 8530 Harelbeke


Diaspoor Kortrijk

Leiestraat 22, 8500 Kortrijk

Schouwburgplein 16, 8500 Kortrijk


Diaspoor Brugge
Julius Delaplacestraat 77, 8000 Brugge

Torhoutsesteenweg 34, 8000 Brugge


Diaspoor Roeselare
Stationsplein 46, 8800 Roeselareunsplash