Loopbaancoach Eveline Van Hoecke

Home > Coach team > Eveline Van Hoecke


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Eveline Van Hoecke


EVELINE VAN HOECKE

Ik ben Eveline, mijn coachingpraktijk OPNIEUW IN BALANS is gevestigd te Deinze en ik kan me voorstellen dat je graag wat meer over mij wilt weten voordat je een afspraak bij me maakt.


Het coachen begon voor mij in 2010, een heel druk jaar in mijn leven. Ik was net bevallen van een tweede kindje, mijn job eiste op dat moment ook heel veel energie en we waren volop aan het verbouwen. Ik moest in zoveel verschillende rollen kruipen (die van mama, partner, werknemer, huishoudster, (klein)dochter,...) dat het moeilijk werd om al die verschillende balletjes in de lucht te houden. Ik kreeg het gevoel dat ik niets nog echt goed aan het doen was, of toch niet zo goed als ik zelf zou willen… Dat bezorgde me veel stress, en ik hield nog weinig energie over aan het einde van de dag.


Daarom besloot ik te starten met de opleiding tot stresscoach. Een nieuwe wereld ging voor me open, en nu kon ik ook anderen helpen met gelijkaardige zorgen. Het coachen beviel me zo goed dat ik me niet wou beperken tot stresscoaching. Ik volgde bijkomende opleidingen en nu kan ik een brede waaier aan technieken inzetten naargelang de coachvraag van mijn cliënten. Ondertussen kan je bij mij naast stresscoaching ook terecht voor loopbaanbegeleiding, coaching rond innerlijke weerstand, en projectieve coaching.


Voor loopbaanbegeleiding werk ik exclusief samen met DIASPOOR WERKEN MET ZIN. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan en werk te maken van jouw toekomst!

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie Oost-Vlaanderen


Diaspoor Deinze

Landuytstraat 1, 9800 Deinze


unsplash