Loopbaancoach Greet Daniëls

Home > Coach team > Greet Daniëls


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Greet Daniëls


GREET DANIËLS

Ben je niet meer gemotiveerd in je job of kom je uit een burnout en wil je weten welke richting je uit kan?  Misschien wil je doorgroeien maar je weet niet hoe?  Of ben je pas manager geworden en je wil groeien in je leiderschapsstijl? Dit zijn allemaal loopbaanvragen waarmee ik aan de slag ga.

 

Mijn missie? 
Iedereen de energie geven om volledig in je kracht te staan. Want leiderschap is niet alleen voor managers. Iedereen heeft zijn eigen loopbaan in de hand en ik help je erbij om helderheid te krijgen in jouw talenten en welke job het best bij je past en waarom.


Hoe verloopt het? 
Aan de hand van een aantal testen leer je jezelf beter kennen en krijg je een duidelijk inzicht in je talenten en je werkvoorkeuren
We staan stil bij vragen als: WIE BEN IK?  WAT KAN IK?  En vooral WAT WIL IK ?   
Als je dat helder hebt, kan je werken op je positionering en kan je bewuste keuzes maken in je zoektocht naar de job die bij je past. En ik help je dan nog een stapje verder om je op de juiste manier te positioneren (personal branding) zodat ook jij je droom job kan binnenhalen.


Wie ben ik?
Ikzelf heb 27 jaar ervaring in leiderschapsrollen in grote bedrijven. Ik nam heel graag de uitdagingen aan en toch werd ik er niet echt gelukkig van. Loopbaanbegeleiding heeft me doen inzien wat mijn energievreters waren en op welke talenten ik kon voortbouwen. En dat was het begin van een boeiend pad van persoonlijke groei. Ik heb de laatste 5 jaar meer dan 500 personen mogen begeleiden op zoek naar een job die volledig bij hen past.


Wil jij ook groeien in je loopbaan?
Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan (online of live).

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Coaching op locatie of online.Provincie Waals-Brabant


Diaspoor Waver

R.Biernaux 12, 1301 Waver


Regio Waver, Overijse, Hoeilaaert, Tervuren, Kraainem,

Huldenberg, Leuven, Rixensart, Terhulpen, Lasne, Ottignies


unsplash