Loopbaancoach Greet Vandevoort

Home > Coach team > Greet Vandevoort


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Greet Vandevoort


GREET VANDEVOORT

‘Over je loopbaan zelf in handen nemen en over bewuste keuzes maken….’


Als ervaren loopbaanbegeleider ondersteun ik je graag met het maken van bewuste keuzes op vlak van je loopbaan. Dit doen we door samen eerst een aantal puzzelstukjes helder te krijgen. Op basis van de inzichten uit deze ontdekkingstocht bepalen we mogelijke opties en stippelen we voor jou een realistisch actieplan uit.


Als ik terugkijk op mijn eigen loopbaan, dan ben ik dankbaar voor alle kansen die ik heb gehad. Na mijn Master TEW ben ik in het bedrijfsleven gestapt en heb daar diverse functies in marketing, people en change management uitgeoefend. En heel eerlijk, het zijn niet altijd heel bewuste keuzes geweest, soms ben ik ook wel eens van de ene functie in de andere ‘gerold’. 


Toen ik zelf in 2013 loopbaanbegeleiding volgde, ontdekte ik mijn sterke interesse in coaching en veel zin om zelf als coach aan de slag te gaan. Na het afronden van mijn eerste professionele coachopleiding heb ik er dan ook vrij snel bewust voor gekozen om als loopbaancoach te starten. Ondertussen heb ik reeds meer dan 250 mensen begeleid en haal ik uit elke begeleiding nog steeds evenveel energie en voldoening. De voorbije jaren heb ik me verder verdiept in individuele stress & burn-out coaching en in het coachen van teams.


Wat mijn loopbaanklanten zoal zeggen na de begeleiding : ‘…ik voelde me snel op mijn gemak bij Greet,… ze heeft een luisterende en open houding…, ….ze stelt heel gerichte vragen en doet oefeningen waardoor ik mezelf beter heb leren kennen…., ….Greet heeft me het duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had om stappen te durven zetten.’


Ik ben er heel erg van overtuigd dat ieder van ons heel wat talenten heeft waarmee je iets kan betekenen in de wereld. Wil je graag gratis kennismaken neem dan zeker even contact met me op, je bent alvast van harte welkom! 

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Ook online coaching mogelijk.


Provincie Limburg


Diaspoor Gingelom

Nielstraat 55, 3890 Gingelom


Diaspoor Tongeren

Prinsenweg 10, 3700 TongerenProvincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Tienen

Leuvenselaan 172, 3300 Tienenunsplash