Loopbaancoach Joeri Verjans

Home > Coach team > Joeri Verjans


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Joeri Verjans


JOERI VERJANS

Ik heb reeds meer dan 14 jaar leidinggevende jobs achter de kiezen, en dit voor individuen van allerlei slag. Mensen en groepen faciliteren, coachen en als het ware ieders maximum potentieel laten zegevieren is een passie waar ik naar streef als peoplemanager en ook steeds naar teruggrijp. Momenteel spits ik me vooral toe op herstructureringen en reorganisaties waarbij ik de focus leg op de evolutie, maar voornamelijk iedere medewerker wens mee te krijgen in een opbouwend verhaal. Iemand zichzelf zien ontwikkelen geeft me voldoening en ongelooflijk veel energie!

 

Zelf ben ik enkele jaren terug een bijkomende richting uitgegaan door opnieuw de universiteitsbanken op te zoeken als werkstudent, gepaard met een voltijdse job. In plaats van een versneld programma te volgen, opteerde ik om opnieuw van nul te beginnen en het volledige traject te doorlopen. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Na jaren twijfelen heb ik toch de knoop durven doorhakken, en 6 jaar later sta ik met een nieuw masterdiploma te pronken, én is de manama onderweg. Mijn zelfvertrouwen had niet zodanig gesterkt geweest als ik had blijven uitstellen. Door de juiste motivatie en het doorzettingsvermogen correct te benutten lukt dit, moest het nodig zijn, ongetwijfeld iedereen.

 

Los van bovenstaande tracht ik een waardevolle en oprechte bijdrage te kunnen leveren aan mijn medemens. Door ondersteunend te functioneren, doch kritisch en reflectief, is het de betrachting tot zelfinzicht te komen en hieruit de eigen persoonlijke talenten alsook breekpunten te leren ontdekken, aan te voelen, en te benutten of waar nodig uit te schakelen. Dit kan enkel door een gezonde en betrokken vertrouwensband te creëren en stap voor stap samen tewerk te gaan. Hierbij komen verschillende facetten aan bod waarbij de ambities, talenten, en simpelweg het leven centraal staan.

 

Transparantie vormt in mijn communicatie de rode draad, zo ook integriteit en betrokkenheid. Door een oprechte interesse en het willen meedenken sta ik tot dienst om als motivator jouw eigen kwaliteiten en drijfveren (zichzelf) te laten ontplooien en optimaal te benutten.

 

Door in mijn vrije tijd zeer vaak alle contreien van de wereld op te zoeken en daar zo lokaal mogelijk (mee) te leven, probeer ik mijn eigen gezichtsveld blijvend te verruimen. Samen met het actief zijn in verschillende vrijwilligersverenigingen implementeer ik deze ervaringen in mijn dagelijkse leefomgeving.

 

Ik ben ervan overtuigd dat ik met deze open kijk een ideale hulp kan zijn om jouw competenties te laten groeien. We zullen samen kijken naar jouw toekomst en door middel van overwinningen maar realistisch gezien ook belemmeringen de vele mogelijkheden concretiseren, zodoende jij in de meest gepaste golf van opportuniteiten kan terecht komen.

 

Er wordt tijd genomen om (opnieuw) de regie van je leven in eigen handen te nemen en stil te staan bij jezelf. Naast je privéleven neemt jouw job de belangrijkste plaats in: en als je je goed voelt in je job heeft dit een positieve invloed op jouw privéleven, maar ook vice versa. Via een luisterend doch helpend oor bekijken we samen via welke strategie we jouw doel kunnen bereiken.

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Loopbaan- en stress en burn-out coach


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Ook online coaching mogelijkProvincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Everberg
Gemeentehuisstraat 11, 3078 Everberg


Diaspoor Herent
Schoolstraat 15, 3020 Herent


Diaspoor Kortenberg
Parkstraat 75, 3070 Kortenberg
Wijngaardstraat 1, 3070 Kortenberg
Beekstraat 25, 3070 Kortenberg


Diaspoor Meerbeek
Dorpsstraat 177, 3078 Meerbeek


Diaspoor Tervuren
Merenstraat 19, 3080 Tervuren
Dorpsstraat 40, 3080 Tervuren


Diaspoor Wezembeek-Oppem
Beekstraat 172, 1970 Wezembeek-Oppem


Diaspoor Winksele
Warotstraat 11, 3020 Winksele

unsplash