Loopbaancoach Karen Van den Branden

Home > Coach team > Karen Van den Branden


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Karen Van den Branden


KAREN VAN DEN BRANDEN

Hallo,


Fijn om hier alvast kennis te maken.


Ik ben Karen, geboren in 1976, en woon samen met mijn partner en dochter van 9 in het mooie Groen Kwartier in Antwerpen.


Na mijn opleiding Master vertaler (Frans en Russisch), had ik eerst een salesfunctie, om nadien over te stappen naar het domein van communicatie. Op mijn 30ste startte ik als werkstudent aan de VUB de opleiding Master arbeids-en organisatiepsychologie. Ik ben geboeid door mensen en hun verhalen, ik luister graag, en het geeft me ook energie als ik kan helpen. Vijf jaar later behaalde ik mijn diploma. Ik deed nadien ervaring op binnen HR, en volgde nog diverse coachopleidingen.


Ook volgde ik een basisopleiding bemiddeling (aan de Universiteit Antwerpen), en recent nog de therapie-opleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy).


Momenteel werk ik als teammanager van een communicatieteam in een verzekeringsmaatschappij. In dit bedrijf ben ik ook vertrouwenspersoon.


Zo verzamelde ik in de loop der jaren ervaring en verschillende tools om jou te helpen bij vragen rond je (levens)loopbaan. Ik denk graag met je mee. Samen met Diaspoor bied ik ook verschillende methodieken / vragenlijsten die verheldering kunnen bieden.


Andere weetjes over mij? Ik loop graag (meestal toch 😉) en veel, ik kan al verschillende marathons van mijn lijstje vinken. De yogamat brengt me dan weer rust. Verder ben ik licht verslaafd aan latte macchiato. Ook boeken, rode wijn, lekker eten en een goeie babbel met vrienden staan op mijn ‘leuke dingen-lijstje’.


Ik kijk ernaar uit om ook jou te leren kennen, en vooral weer een stukje verder op weg te helpen.

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie Antwerpen


Diaspoor Antwerpen
Albert Claudestraat 2, 2018 Antwerpen


Regio Antwerpen, Kapellen, Brasschaat,

Hoogboom, Kalmthout
unsplash