Loopbaancoach Marion Verheyden

Home > Coach team > Marion Verheyden


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Marion Verheyden


MARION VERHEYDEN

Hallo,

 

Fijn dat je even doorklikt om mij wat beter te leren kennen 🙂

 

Laat me je even wat meer vertellen over mezelf: ik woon in Kortenberg en ik ben gehuwd met Philippe. Ik heb 2 volwassen kinderen: Cédric en Célia. Zij zijn de zonnestralen in mijn leven. Kinderen opvoeden is een les in loslaten, elke dag opnieuw, en dan ‘oh zo blij’ zijn als ze het goed stellen. Marie, de kat, maakt ook deel uit van ons dagelijks leven 😉

 

Ik hou van samenzijn met vrienden, constant bijleren, lezen en reizen. Onze reis naar Jordanië was de mooiste reis die ik tot nu toe heb gemaakt. Daar in de woestijn heb ik een indrukwekkend en onvergetelijk gesprek gehad met iemand van de lokale bevolking, zo puur en authentiek. Het was een les in verdraagzaamheid en nederigheid.

 

Mijn kernwaarde is authenticiteit. Jezelf OK voelen met de waarden en normen waarvoor je staat is zo cruciaal. Ik geloof oprecht dat het een supergoed gevoel geeft en zorgt voor een hoge motivatie als je een werkomgeving vindt die gelijkaardige waarden en normen hanteert.

 

Op professioneel vlak ben ik lang geleden gestart in een administratieve ondersteuningsrol bij een multinational in de chemische sector. Ik ben bij dat bedrijf gebleven omdat ik de kans heb gekregen om door te groeien. Doorheen de jaren met bijkomende opleiding heb ik verschillende Human Resources rollen kunnen opnemen op Belgisch, Europees en wereldwijd vlak. Ik ben mezelf soms ‘tegengekomen’ tijdens mijn carrière door niet tijdig grenzen te kunnen stellen. Ik heb besloten om daaruit te leren en die lessen draag ik nu nog steeds mee.


Werken in een corporate omgeving is een leerrijke ervaring. Het omgaat met mensen van verschillende achtergronden en nationaliteiten vond ik zeer boeiend. Het enige minpuntje was dat strategische projecten vaak veel tijd in beslag nemen vooraleer er een zichtbaar resultaat is.

 

Na een herstructurering en het verdwijnen van mijn rol, heb ik de tijd genomen om na te denken over wie ik ben, wat ik graag doe, wat ik kan, wat ik graag wil voor de toekomst en wat zeker niet. Starten als zelfstandige Human Resources consultant sprak me al jaren aan en dit is het pad dat ik heb gekozen.

 

Heb je vragen zoals onder andere: welke job past bij mij, welke rol kan ik opnemen binnen een team, hoe kan ik meer energie overhouden aan het einde van de dag, hoe ga ik om met conflicten, in welk soort bedrijf pas ik enz. dan kan je daarvoor bij mij terecht. Mijn drijfveer is vooral het verschil kunnen maken voor jou zodat je je gehoord voelt en, door het aanreiken van kwaliteitsvolle Diaspoor-tools in combinatie met coachingsgesprekken, dat je een beter zicht krijgt op wat voor jou belangrijk is, hoe je je toekomst ziet en welke actie je hiervoor kan ondernemen. 

 

Ik kijk er enorm naar uit om jou binnenkort te mogen ontmoeten (face to face of virtueel, zoals jij wenst) zodat we samen even jouw pad voor de toekomst kunnen ontdekken.

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Ook online coaching mogelijk.Provincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Kortenberg

Parkstraat 58, 3070 Kortenberg
Stationsstraat 6, 3070 Kortenberg


Regio Kortenberg, Erps-Kwerps, Everberg, Meerbeek, Veltem,

Nossegem, Zaventem, Steenokkerzeel, Sterrebeek, MoorselDiaspoor Loonbeek
Jan Van der Vorstlaan 47, 3040 Loonbeek


Regio Loonbeek, Huldenberg, Neerijse, Tervuren,

Leefdaal, Oud-Heverlee, Bierbeek, Hoeilaart, Ottenburg,

St Agatha-rode, Sint Joris Weert, Korbeek-Dijle


unsplash