Loopbaancoach Mireille Versyck

Home > Coach team > Mireille Versyck


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Mireille Versyck


MIREILLE VERSYCK

Ik ben Mireille, loopbaancoach voor het erkend gemandateerd centrum Diaspoor.


Afgestudeerd als verpleegkundige, vroedvrouw en licentiaat in de medische sociale wetenschappen heb ik gewerkt als vroedvrouw, verpleegkundige, coach nieuwe medewerkers, studentencoach, stress en burn-outcoach, docent, kwaliteitscoördinator en leidinggevende.


Tijdens mijn loopbaan ben ik al tweemaal in loopbaanbegeleiding geweest… ik had veel vragen: ‘Is het de juiste weg?’, ‘Heb ik voldoende kennis?’, ‘Kan ik dit combineren als mama van twee kinderen?’, ‘Kan ik een andere weg inslaan?’, ‘Is dit de job die bij mij past?’, ‘Wil ik dit nog wel?’, …  Door stil te staan bij wie ik was, wat ik kon en wat ik wou, kreeg ik inzicht van de weg die ik wou inslaan.


Het coachen en helpen van mensen zijn mijn energiegevers en daarom doe ik dit op een gedreven, enthousiasme, aanmoedigende en explorerende manier. 


Als loopbaancoach wil ik samen met jou ontdekken wat jouw talenten, kansen en mogelijkheden zijn. Door het loopbaantraject leer je jezelf beter kennen: jouw talenten, jouw competenties, jouw communicatiestijl, jouw interesses de (werk)waarden en drijfveren die je belangrijk vindt, de soort organisatie en cultuur die bij jou past alsook het soort werk dat je energie kan geven.


Het loopbaantraject resulteert in een actieplan volledig aan jezelf aangepast en waar jij eigenaar bent van jouw verdere levenspad.


Heb je zin om met inzicht fluitend naar je werk te gaan? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie Oost-Vlaanderen


Diaspoor Eke

Bosstraat 152, 9810 Eke


Diaspoor Gent

Deinzesteenweg 114, 9000 Gent
kompasplein 19 bus 1A, 9000 Gent
Eedstraat 76, 9000 Gent


Diaspoor Oudenaarde
Generaal Perchingstraat 2, 9700 Oudenaarde


Regio Maarkedal, Horebeek, Zwalm, Kluisbergen,

Kruisem, Wortegem-Petegem


Provincie West-Vlaanderen


Diaspoor Menen

Kortrijkstraat 126, 8930 Menen


Regio Kortrijk, Marke, Wevelgem, Aalbeke,

Moorsele, Rekkem, Wevelgem, Menen


unsplash