Loopbaancoach Thierno Barry

Home > Coach team > Thierno Barry


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Thierno Barry


THIERNO BARRY

Mijn naam is Thierno Barry, ik ben een kind van God, een vader, een echtgenoot, een discipel van Jezus Christus, een loopbaancoach, een ondernemerscoach en gepassioneerd door psychologie en ondernemingschap.


Waarom zijn sommingen meer gelukkig en successvool dan anderen?

 

In alles wat ik doe, geloof ik in gelukkig en successvol te zijn in het leven, dus is mijn levensmissie anderen te helpen om gelukkig en successvol in het leven te zijn.


Ik geloof diep in mijn hart dat wij hier op aard om gelukkig en successvol te zijn. Daarom heb ik een beslissing genomen om loopbaancoach te worden. Mijn ervaringen tot nu toe zijn:

  • Van 2015- 2017 ben ik naar opzending geweest als missionaris voor mijn kerk naar Madagascar, Reunion en Mauritius. Ik heb mensen van allerlei soorten achtergronden geholpen om gelukkiger en meer successvol in hun leven te zijn.
  • In 2019 ben ik een gecertificeerd Mastercoach geworden, dus heb de nodige technieken, methodieken gestudeerd om de mensen beter te helpen om gelukkiger en meer successvol te worden.
  • In februari 2020 ben ik gestart met mijn coachingbedrijf, met veel geloof en enthousiasme. Ik heb veel particulieren en ondernemers begeleiding gegeven om meer geluk en success te ervaren in hun privé en professioneel leven.


Ik heb veel over mijzelf geleerd en begrepen door mijn eigen dagelijkse uitdagingen en door anderen te helpen. Ik weet dat het leven niet altijd gemakkelijk is, maar ik weet ook dat wij veel van het leven kunnen genieten met de juiste begeleider of coach.  I really really love you.

 

Hobbies: lezen, schrijven, reizen en genieten van het leven.

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Ook online coaching mogelijk.Provincie West-Vlaanderen


Diaspoor Ieper

Minneplein 8, 8900 Ieper
Meenseweg 169, 8900 Ieper
Rootputte 38, 9090 Melleunsplash