Loopbaancoach Sandra Bonny


LOOPBAANCOACH

DIASPOOR


 

Loopbaancoach Sandra Bonny
Linkedin Sandra Bonny


SANDRA BONNY

 


sandra.bonny@diaspoor.be


Hoi beste lezer,


Ik ben Sandra, oprichter van Diaspoor Werk Met Zin maar nog steeds loopbaancoach in hart en nieren.


Mijn eerste professionele stappen in HR deed ik binnen de discipline Werving en Selectie. Later evolueerde ik naar een job als internationaal expert op het vlak van rekruteren in combinatie met change management. Vaak kwam ik hierdoor in bedrijven of teams terecht waar men het noorden kwijt was. Het was dan ook steeds een verrijkende ervaring om uit te zoeken waar de knelpunten lagen en hiervoor vervolgens adequate en toepasbare oplossingen te vinden.


Toen in België de eerste noties binnen sijpelden over loopbaanbegeleiding was ik gedreven om meer te weten te komen over deze nieuwe discipline. Ik ontdekte in een 1000-tal individuele begeleidingen de kracht van zelfreflectie en de sterkte van de tools en methodieken. Ondertussen heb ik ook een jarenlange ervaring opgebouwd in het opleiden en superviseren van loopbaanbegeleiders.


Diaspoor Werk met Zin staat voor Bewust Veranderen. Veranderingsprocessen binnen de arbeidsmarkt zijn immers een blijvende uitdaging. Ik ervaar het als een geweldige opportuniteit om individuen en organisaties hierin te kunnen bijstaan.


Visie


Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die op de werkvloer staat een minimum aantal zaken over zichzelf in kaart moet brengen om optimaal te functioneren. Helaas toont onze ervaring aan dat men deze zaken helaas nergens aangereikt krijgt. Niet op school en ook niet op de werkplaatsen.


Daarom ontwikkelde ik de Diaspoor methodiek. De methodiek resulteert in een Loopbaanfacttenboekje voor elke klant. Je kan dat zien als jouw paspoort of portfolio voor de arbeidsmarkt. Wat je wil, waar je goed in bent, wat je nodig hebt, waar je naartoe wil, jouw waarden, jouw competenties en uitdagingen maar ook jouw eventuele valkuilen staan erin neergepend. Je komt aan die informatie tijdens het traject en dat via psychotechnische testen en analyserende gesprekken. Loopbaanbegeleiding geeft je steeds meer inzicht in wie jij bent en dat is zeer verrijkend.


Kom dus jezelf ontdekken en groei naar meer Werken Met Zin!Over mezelf


Mijn hobby's: lezen, keuvelen met vrienden, reizen maar vooral ook mijn twee schatten, Ebro mijn paard en Kevin de kat 

Mijn aard: zeer empathisch, doelgericht, oplossingsgericht maar steeds met een realistische kijk op de arbeidsmarkt.Contacteer me gerust vrijblijvend voor een kennismaking.

Ik coach online, live in de regio Oostende of op aanvraag op locatie.


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via sandra.bonny@diaspoor.be

of tel. 0476 88 0537Hoofdkantoor Diaspoor

Distellaan 42, 8400 OostendeProvincie West-Vlaanderen


Diaspoor Oostende

Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende


Petunialaan 7, 8400 Oostende


Kuipweg 13, 8400 Oostende


Graaf de Smet De Naeyerlaan, 8400 Oostende


IJzerstraat 30 B/6, 8400 Oostende