Loopbaancoach Sandra Bonny

Home > Coach team > Sandra Bonny


LOOPBAANCOACH

DIASPOOR


 

Loopbaancoach Sandra Bonny
Linkedin Sandra Bonny


sandra.bonny@diaspoor.be


Welkom op mijn pagina. Ik ben Sandra, oprichter van Diaspoor Werk met Zin. Ik startte mijn loopbaan in de jaren 1990 binnen HR en dat eerst als rekruteer en groeide door tot Internationaal Change manager. Aansluitend ondersteunde ik ondernemers bij het opzetten van nieuwe bedrijven en bij optimalisatie.


Mijn eerste stappen als loopbaancoach voor particulieren zette ik in het jaar 2007. Mijn initiële opleiding loopbaanbegeleiding volgde ik bij de Rupert Spijkerman in Nederland en nadien volgden nog een hele reeks opleidingen waaronder Sociale Wetgeving aan de Universiteit van Antwerpen, Oplossingsgericht coachen, Waarderend coachen, Coaching en Counseling Academie, EFT, Hartcoherentietrainer, Stress en burn-out coach....


Wat kan je bij mij verwachten?

Ondertussen heb ik meer dan 1000 trajecten loopbaanbegeleiding op mijn teller en ik doe het nog steeds met een even grote passie als de allereerste.


Je kan bij mij rekenen op een authentieke begeleiding die de vragen van de klant centraal stelt en die streeft naar een realistische en dus haalbare oplossing. Ik word beschreven als empathisch maar ook resultaatgericht. Ik durf te confronteren maar kan ook goed troosten en empoweren.


Ik geloof zeer sterk dat iedereen recht heeft op Werken met Zin en streef daar naar in elk traject.
Kom gerust bij me aankloppen, ik help je graag op pad naar een loopbaan waar jij je goed bij voelt!Visie

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die op de werkvloer staat een minimum aantal zaken over zichzelf in kaart moet brengen om optimaal te functioneren. Helaas toont onze ervaring aan dat men deze zaken helaas nergens aangereikt krijgt. Niet op school en ook niet op de werkplaatsen.


Daarom ontwikkelde ik de Diaspoor methodiek. De methodiek resulteert in een Loopbaanfacttenboekje voor elke klant. Je kan dat zien als jouw paspoort of portfolio voor de arbeidsmarkt. Wat je wil, waar je goed in bent, wat je nodig hebt, waar je naartoe wil, jouw waarden, jouw competenties en uitdagingen maar ook jouw eventuele valkuilen staan erin neergepend. Je komt aan die informatie tijdens het traject en dat via psychotechnische testen en analyserende gesprekken. Loopbaanbegeleiding geeft je steeds meer inzicht in wie jij bent en dat is zeer verrijkend.


Naast mijn ervaring als loopbaanbegeleider ben ik me door de jaren heen ook gaan toeleggen op expertises die hierbij nauw aansluiten. Zo volgde ik verschillende opleidingen tot stress en burn-out coach en dat leidde tot een compilatietheorie over het onderwerp. Mijn begeleidingen hierrond bestaan deels uit psycho-educatie. Het is immers zeer belangrijk te weten hoe de processen rond chronische stress en burn-out werken. Daarnaast geef ik praktische tools mee om zowel preventief als herstellend mee aan de slag te kunnen.  


Tot slot ben ik me door de jaren heen ook gaan toeleggen op de problematieken rond pesten op het werk. Helaas als ervaringsdeskundige en nog aangemoedigd na het verlies van een dierbare vriend wegens zelfmoord door pestgedrag op het werk. Nauw aansluitend hierbij zijn ook de problematieken rond bossing of narcisme en dat zowel op het werk als privé. Vraag me gerust vrijblijvend meer informatie betreffende deze diensten. 


Kom dus jezelf ontdekken en groei naar meer Werken Met Zin!


Over mezelf

Mijn hobby's: lezen, keuvelen met vrienden, reizen maar vooral ook mijn twee schatten, Ebro mijn paard en Kevin de kat 

Mijn aard: zeer empathisch, doelgericht, oplossingsgericht maar steeds met een realistische kijk op de arbeidsmarkt.Contacteer me gerust vrijblijvend voor een kennismaking.

Ik coach online, live in de regio Oostende of op aanvraag op locatie.


SANDRA BONNY

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDINGBoeken via sandra.bonny@diaspoor.be

of tel. 0476 88 05 37


Ook online coaching mogelijk.Hoofdkantoor Diaspoor

Breidelstraat 2 bus 0101, 8400 OostendeProvincie West-Vlaanderen


Diaspoor Oostende

Breidelstraat 2, 8400 Oostende


Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende


Kuipweg 13, 8400 Oostende


IJzerstraat 30 B/6, 8400 Oostende


Torhoutsesteenweg 313, 8400 Oostende unsplash